Stukadoors
Stukadoorsbedrijf DDS in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoorsbedrijf DDS
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoorsbedrijf DDS
Bep van Klaverenboulevard 46
1034 WP Amsterdam

tel: 06 42993515

Extra informatie

WELKOM BIJ Stukadoorsbedrijf DDS   
De Stukadoorsbedrijf DDS hebben een goede reputatie en ervaring opgebouwd in meer dan 10 jaar tijd stukwerk en pleisterwerk. Wij zijn gespecialiseerd in de afwerking van zowel bestaande bouw als in nieuwbouw. Maar ook onderhoud en renovatie behoren tot onze werkzaamheden. Inmiddels hebben wij diverse woningen en bedrijfspanden van ons stucwerk, lijsten, ornamenten en/of pleisterwerk mogen voorzien. En daarbij diverse mensen al tevreden achter ons gelaten. Onder andere in: Aalsmeer, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Assendelft, Haarlem, Hoofddorp, Landsmeer, Purmerend en Zaandam (Zaanstad). 
 
DE SERVICE VAN DDS STUKADOORS 
 
Kwaliteit en afspraken nakomen, dat is waar het bij Stukadoorsbedrijf DDS om draait. Alleen op deze manier kunnen wij u overtuigend van dienst zijn. Daarom behandelen wij onze klanten ook altijd zoals wij ook zelf graag behandeld willen worden. Mede hierdoor worden we ook vaak weer teruggevraagd bij oude klanten, maar ook bij nieuwe klussen die verworven zijn door oude (bekende) klanten. Kortom onze reclame komt voort uit ons werk, echte mond-op-mond reclame. Wij zullen zeker niet snel verrast worden door een klus (groot of klein).