Stukadoors
stukadoors in Almere
Selecteer een stukadoor
<<=Terug naar provincie Flevoland

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacyOverzicht stukadoors in Almere

InterPleister Stukadoors
Operetteweg 3E
1323 VJ Almere........

Extra informatie:
-Leempleister --Tadelakt badkamerafwerking / renovatie --Lijsten en ornamenten --Sauzen van wanden en plafonds --Schuurwerk en Gladpleisterwerk --Siergrindvloeren Uw stukadoors in Almere Zoekt u een stukadoor in Almere? Dan hebt u die nu gevonden. Wilt u eens met eigen ogen zien wat wij te bieden hebben als stukadoor?, Almere en omgevin........
De Held Stukadoors
Glinkastraat 175
1323 RG Almere

Extra informatie:
Ons groeiend bedrijf werkt voor zowel aannemers als particulieren. Woont u in een huis gebouwd voor 2010? Dan betaalde u tot voor kort als particulier 19% BTW over uw stukadoorswerk. Vanaf 15 september 2009 is dit tarief gewijzigd in 6% ! Bent u benieuwd hoeveel voordeel deze regeling voor u op kan leveren? Neem dan eens vrijblijvend contact met .......
Van Lare Stucwerk
Schonbergweg 71
1323GT Almere
Stukadoors van Campenhout
Parkwijklaan 136
1326 DT Almere

Extra informatie:
Welkom bij Stukadoors van Campenhout Stucadoorsbedrijf Van Campenhout onderscheidt zich door hun professionele en persoonlijke aanpak. We gaan geen klus uit de weg. Van restauratie van uw wanden of plafonds tot het laten verdwijnen van u scheuren in uw wanden of plafonds, met ons fantastisch stucadoorswerk zorgen wij voor het beste en mooiste .......
Fred Haferkamp Stukadoors
Gipskruidweg 203
1313CS Almere
Bijvast Afbouw B.V.
Zandzuigerstraat 11 K
1333 MV Almere
Stucadoorsbedrijf Barok
Hendrik IJzerbrootlaan 19
1336LH Almere
J Bojawal Stukadoors
Kolkgriend 141
1356BL Almere
Van Gaalen Klussenbedrijf
Zevenaarstraat 4
1324JB Almere
Almere Stuc
Radioweg 24
1324KP Almere
Van Geel Stukadoors
Langshof 22
1353GC Almere
J Nas en Meer E M vd Afwerk- & Stukadoorsbedrijf
Kuifjestraat 60
1336MH Almere
Pannetje Stukadoors
Amersfoortweg 12
1324PG Almere

Stukadoors in buurt van Almere

Lüschen Stukadoors
Ambachtstraat 27/A
1382KH Weesp

Extra informatie:
Wij zijn specialist in wand- en plafondafwerking met traditioneel stukadoorswerk zoals o.a. glad pleisterwerk, sierpleisters o.a. (spachtelputz), buitengevels cement schuurwerk aanbrengen. Daarnaast leveren wij ook modern en/of decoratiestucwerk zoals: Venetiaans stucwerk Raffaello, Marmorino. Ook muurverf/latex afwerking van wanden en plafonds eventueel met airless spuitwerk behoort tot de mogelijkheden.
Tom Vernooij Stukadoors
Jan Steenhof 10
1394GB Nederhorst den berg
M H G Koks Stukadoors
Lage Klompweg 8
1381HD Weesp
Stukadoors Flori
Dobbelaan 39
1394LL Nederhorst den berg
Stukadoors Herman van Bijsteren
Vlietstroom 59
3891EP Zeewolde

Extra informatie:
Stukadoors Herman van Bijsteren en Afbouwbedrijf heeft zich gespecialiseerd in alle soorten en vormen van vloerafwerking, plafondafwerkingen en wandafwerkingen. Zowel voor restauratie als traditioneel stukadoorswerk kunt u bij ons terecht. Verder zijn wij goed thuis in het aanbrengen van lijsten en ornamenten in gips en kunststof.


Plaatsen in omgeving van Almere

Zeewolde (1 stukadoor)Bent u een stukadoor uit Almere of elders en wilt u uw stukadoors activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Almere staan momenteel 13 stukadoors vermeld.