Stukadoors
Amstuc Stukadoorsbedrijf in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VAmstuc Stukadoorsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Amstuc Stukadoorsbedrijf
Meteorensingel 34
1033 CB Amsterdam

tel: 020 6363481

Extra informatie

Amstuc Stukadoorsbedrijf. Uw allround stukadoorsbedrijf in Amsterdam dat betaalbaar ambachtelijk en modern stukwerk levert voor particulier en bedrijf.   
Welkom bij Amstuc Stukadoorsbedrijf Amsterdam! 
 
Amstuc Stukadoorsbedrijf is een ervaren en betrouwbaar allround stukadoorsbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Amstuc Stukadoorsbedrijf levert vakkundig stucwerk, met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. 
 
Bel Amstuc Stukadoorsbedrijf voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede stukadoor in Amsterdam en omgeving, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. 
 
U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele stukadoor. Dan is Amstuc Stukadoorsbedrijf de juiste keuze. 
 
Meer weten? 
 
Neem dan meteen contact op. Bespreek uw wensen met de stukadoor Danny Schallenberg. Krijg alvast inzichtelijk wat u kunt verwachten en in welk tijdsbestek. Of maak vrijblijvend een afspraak.  
 
Bestaande muren zijn vaak hobbelig en brokkelen gemakkelijk af bij de hoeken. Verven is dan geen optie. Vakwerk en gebruik van de juiste materialen maken uw oude muren weer als nieuw. 
Pleisterwerk 
 
Een pleisterlaag is ongeveer tussen de 1 en 6 millimeter. 
 
Met een pleisterlaag worden de plafonds en wanden glad gemaakt, om vervolgens af te werken. Pleisterwerk geeft een gladde ondergrond voor vrijwel alles. Van sierpleister tot beschilderen en sauzen, tot zelfs behang. De mate van gladheid bepaalt u zelf. Ook een spiegelgladde afwerking is mogelijk. 
 
De ondergrond voor plafond en wanden bestaat vaak uit gipsplaten, maar kan ook bestaan uit bestaand stucwerk.  
 
De voordelen van pleisterwerk: 
 
 • Gladde tot zelfs spiegelgladde muren 
 • Onderhoudsvriendelijk 
 • Afwerking in elke kleur mogelijk 
 
 
Raapwerk 
 
Met raapwerk maak je ruwe wanden en plafonds weer glad en vlak, met behulp van gipsmortel. De laag gipsmortel is ongeveer tussen de 6 en 50 millimeter, afhankelijk van de staat waarin de muur zich bevindt. Doordat het raapwerk in verschillende diktes gedaan kan worden, is het uitermate geschikt om een scheve muur weer recht te maken. 
 
De voordelen van raapwerk: 
 
 • Maakt wanden en plafonds glad en strak 
 • Natuurlijke vochtregulering, geschikt voor afwerking van vochtige ruimtes 
 
U weet wat u wilt, maar niet hoe het heet?  
 
Laat u niet verwarren door al die verschillende benamingen. U wilt die oude muur met gaten weer mooi glad en goed afgewerkt? We bekijken samen welk materiaal u het beste kunt gebruiken. Bij een scheve muur zetten we een dikke laag op, zodat hij weer recht is. Een structuur of een speels effect erin? Waarschijnlijk kunt u prima uitleggen hoe u het wilt. Onze ambachtelijk stucadoor Danny Schallenberg, geboren en getogen Amsterdammer weet vast wel wat u bedoelt. En anders gaan we aan de hand van voorbeelden bekijken wat het meest lijkt op de muur die u wilt.  
 
U vraagt, wij stuken. 
 
Sierpleisters 
 
Sierpleister is een afwerklaag voor bestaande muren. Sierpleister is een verzamelnaam voor verschillende soorten stucwerk, zoals spachtelputz, miniputz, marmerpleister en granol, maar ook schuurwerk. 
 
Schuurwerk 
 
Schuurwerk is een gipsachtige afwerking voor wanden. Het wordt in diktes van 3 tot 5 mm aangebracht. De bijzondere structuur van schuurwerk ontstaat door het mengen van gips met fijn zand. De wand of plafond wordt licht geschuurd. Door de slagen in de eindafwerking wordt er een soort wolken effect gecreëerd. Bij schuurwerk is, evenals bij de andere soorten sierpleister,childeren niet meer nodig. Door de natuurlijke vochtregulering van schuurwerk is het uitermate geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer. 
 
De voordelen van schuurwerk: 
 
 • Schilderen niet meer nodig 
 • Natuurlijke vochtregulering, geschikt voor afwerking van vochtige ruimtes 
 
Spachtelputz 
 
Spachtelputz is een sierpleister op kunststofbasis. Dit materiaal bestaat voornamelijk uit gebroken marmerkorrels en geeft een fraaie korrelstruktuur. Spachtelputz heeft een dikte van 1 tot 4 millimeter. Spachtelputz is mogelijk in nagenoeg elke kleur. Na verloop van tijd niet meer blij met de gekozen kleur? Omdat spachtelputz goed overschilderbaar is, is dat geen probleem. Spachtelputz is vanwege de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal zowel buiten als binnen te gebruiken. 
 
De voordelen van spachtelputz: 
 
 • Geschikt voor binnen en buiten 
 • Fraaie korrelstructuur 
 • Vrijwel alle kleuren mogelijk 
 • Overschilderbaar 
 • Kleurvast en stootvast 
 
Granol 
 
Volgens Wikipedia is Granol een van de eerste sierpleisters die vooral eind jaren zeventig en begin jaren tachtig van de twintigste eeuw zeer populair was. Granol kan in een waaiervorm worden aangebracht, maar ook staand, in welk geval men een op boomschors lijkende structuur te zien krijgt. 
 
Marmerpleister 
 
Marmerpleister is een sierpleister, opgebouwd uit marmerkorrels. Het is op verschillende wijzen aan te brengen. Van fijn tot zeer grof. Het materiaal bestaat uit verschillende gekleurde fijne steentjes, wat de muur een mooie uitstraling geeft. Marmerpleister is goed te reinigen. Ook buiten kan marmerpleister prima worden gebruikt.