Stukadoors
Stukadoorsbedrijf Anex in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoorsbedrijf Anex
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoorsbedrijf Anex
Ward Bingleystraat 55
1065 TK Amsterdam

tel: 020-77 969 67

Extra informatie

Stukadoorsbedrijf Anex    
Anex Stucadoors is een jonge ambitieuze onderneming die nog werkt uit liefde voor het vak. Wij zijn gespecialiseerd in de afwerking van zowel oude woningen als nieuwbouw. Neemt u gerust vrijblijvend 
contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. 
 
Over ons  
 
Anex Stucadoors weet waaraan duurzaam en fraai vormgegeven stucwerk aan moet voldoen. Door kennis voldoende ervaring, regelmatige bijscholing en het juiste gereedschap weten wij welke eisen aan de ondergrond en het gebruikte materiaal moet worden gesteld. 
 
Wij kunnen door onze ervaring en kennis, de wensen van de klant beter vertalen naar concrete oplossingen en ideën. Bij ons advies houden wij altijd rekening met de laatste technieken op stucgebied en hierdoor is het practisch mogelijk om elke wens van de klant te honoreren. 
 
Wij komen onze afspraken altijd na. Wij behandelen onze klanten zoals wij ook zelf behandeld willen worden. Respect, betrouwbaarheid en perfectie staan bij ons hoog in het vaandel.Wij zijn trots op klanten die na jaren (6-7 jaar) nog steeds ons bellen om ons voor zichzelf of zijn kennissen in te schakelen. 
 
Hieronder nogeens de voordelen die u altijd heeft wanneer u werkt met Anex Stucadoors: 
 
  • Geen geharrewar, wij komen onze afspraken altijd na. 
  • Door constante bijscholing wordt er altijd gewerkt met de nieuwste technieken . 
  • Wij behandelen onze klanten met respect 
  • Wij werken snel en goed 
  • Superglad stucwerk 
  • Oplossingen en advies op maat 
 
Neem gerust contact op met ons om te horen wat er mogelijk is op gebied van stucwerk, schilderwerk en in welke kleuren het werk kan worden uitgevoerd. Het is vaak plezierig om een voelbaar voorbeeld te hebben alvorens men besluit om voor een bepaald soort stucwerk te kiezen.