Stukadoors
stukadoors in Weesp
Selecteer een stukadoor
<<=Terug naar provincie Noord-Holland

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacyOverzicht stukadoors in Weesp

Lüschen Stukadoors
Ambachtstraat 27/A
1382KH Weesp

Extra informatie:
Wij zijn specialist in wand- en plafondafwerking met traditioneel stukadoorswerk zoals o.a. glad pleisterwerk, sierpleisters o.a. (spachtelputz), buitengevels cement schuurwerk aanbrengen. Daarnaast leveren wij ook modern en/of decoratiestucwerk zoals: Venetiaans stucwerk Raffaello, Marmorino. Ook muurverf/latex afwerking van wanden en plafonds eventueel met airless spuitwerk behoort tot de mogelijkheden.
M H G Koks Stukadoors
Lage Klompweg 8
1381HD Weesp

Stukadoors in buurt van Weesp

De Held Stukadoors
Glinkastraat 175
1323 RG Almere

Extra informatie:
Ons groeiend bedrijf werkt voor zowel aannemers als particulieren. Woont u in een huis gebouwd voor 2010? Dan betaalde u tot voor kort als particulier 19% BTW over uw stukadoorswerk. Vanaf 15 september 2009 is dit tarief gewijzigd in 6% ! Bent u benieuwd hoeveel voordeel deze regeling voor u op kan leveren? Neem dan eens vrijblijvend contact met .......
J Bojawal Stukadoors
Kolkgriend 141
1356BL Almere
Tom Vernooij Stukadoors
Jan Steenhof 10
1394GB Nederhorst den berg
Bijvast Afbouw B.V.
Zandzuigerstraat 11 K
1333 MV Almere
Stukadoors van Campenhout
Parkwijklaan 136
1326 DT Almere

Extra informatie:
Welkom bij Stukadoors van Campenhout Stucadoorsbedrijf Van Campenhout onderscheidt zich door hun professionele en persoonlijke aanpak. We gaan geen klus uit de weg. Van restauratie van uw wanden of plafonds tot het laten verdwijnen van u scheuren in uw wanden of plafonds, met ons fantastisch stucadoorswerk zorgen wij voor het beste en mooiste .......
Fred Haferkamp Stukadoors
Gipskruidweg 203
1313CS Almere


Plaatsen in omgeving van Weesp

Nederhorst den berg (2 stukadoors)Bent u een stukadoor uit Weesp of elders en wilt u uw stukadoors activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Weesp staan momenteel 2 stukadoors vermeld.