Stukadoors
Stukadoors van Campenhout in
Almere
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors van Campenhout
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy




Stukadoors van Campenhout
Parkwijklaan 136
1326 DT Almere

tel: 036-5376301

Extra informatie

Welkom bij Stukadoors van Campenhout   
Stucadoorsbedrijf Van Campenhout onderscheidt zich door hun professionele en persoonlijke aanpak. We gaan geen klus uit de weg. Van restauratie van uw wanden of plafonds tot het laten verdwijnen van u scheuren in uw wanden of plafonds, met ons fantastisch stucadoorswerk zorgen wij voor het beste en mooiste vakwerk. 
 
Onze service is van een heel hoog niveau. We zijn pas klaar als alles netjes en zo schoon als mogelijk is. Gaat u voor kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Wij staan voor kwaliteit en daarom werken wij alleen met de beste materialen voor de mooiste en beste afwerking. Wij zijn specialist op het gebied van pleisterwerk, schuurwerk, sierpleisters, lijsten en ornamenten, Italiaanse pleisters en buitengevels. 
 
Om u zo goed mogelijk te informeren en te adviseren over de mogelijkheden van uw wensen komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om een perfecte offerte voor u te maken. 
Graag verwijzen wij u naar het contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 
Belangrijk! De 6% BTW Regeling! 
Is uw woning 2 jaar of ouder dan is het aantrekkelijke BTW-tarief van 6% van toepassing. Klik hier voor meer informatie voor dit gunstige BTW-tarief. 
 
Wie zijn wij? 
 
Erwin van Campenhout 
 
Mijn naam is Erwin van Campenhout ik heb samen met mijn zoon een Stucadoorsbedrijf. Ik heb dit mooie vak geleerd van mijn oom (Toon Hesseling.) 
 
Ik ben als 14-jarige begonnen en hij heeft me alle kneepjes van het vak geleerd; van gewoon pleisterwerk, maatwerk, eigen lijst maken tot het restaureren van monumentale plafonds. 
 
Met meer dan 30 jaar ervaring doe ik het nog steeds met heel veel plezier en ben erg trots dat ik het vak heb over kunnen brengen op mijn zoon Het blijft mij een voldoening geven om elke keer weer na dat het netjes is opgeruimd te zien hoe mooi het resultaat is geworden. 
 
 
Brian van Campenhout 
 
Ik ben Brian van Campenhout. Ik ben sinds mijn 16de jaar als stukadoor bezig. Na heel wat schoolvakantie's mee te zijn geweest heb ik besloten om ook stukadoor te worden. 
 
Ik ben meteen aan mijn 4-jarige stukadoor opleiding begonnen en heb deze met succes afgerond. De liefde voor het vak is er met de paplepel in gegoten. Ik blijf het steeds weer leuk vinden om van ieders huis / bedrijf een paleis te maken. 
 
Ik ben er heel trots op dat ik dit mooie vak kan uitoefenen. Dus gaat u voor vakwerk dan ben u bij ons aan het juiste adres. 
 
 
Mike van Campenhout 
 
Ik ben Mike van Campenhout. Ik ben nu bezig met me 4 jarige stucadoors opleiding. Ik ben net zoals me vader en broer aangestoken met de passie en de liefde voor het vak. 
 
Ik ben er trots op dat ik dit vak kan leren bij dit familie bedrijf en hoop dat ik alle kneepjes van het vak onder de knie krijg. Ik ben vastberaden om net zo goed en de zelfde kwaliteit te leveren als me vader en broer. 
 
Diensten 
 
Er zijn verschillende soorten muur- en plafondafwerkingen, zowel binnen- als buitenwerk.Wij leveren tal van diensten. Bekijk onderstaande producten voor meer informatie. 
 
  • Pleisterwerk 
  • Schuurwerk 
  • Sierpleisters 
  • Lijsten en ornamenten 
  • Italiaanse pleisters 
  • Spackspuiten 
  • Buitengevels 
 
*Aanvullende diensten 
 
Sauzen / airlessen van wanden en plafond 
 
 
Wij staan voor kwaliteit en daarom werken wij alleen met de beste materialen voor de mooiste en beste afwerking. Wij hanteren het NOA-logo 
Om u zo goed mogelijk te informeren en te adviseren over de mogelijkheden van uw wensen, 
komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om een perfecte offerte voor u te maken. 
Neem contact met ons op d.m.v. het contactformulier of stuurt u ons een email.(Dit opent uw mailprogramma) 
 
Belangrijk! De 6% B.T.W.-Regeling! 
Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt het verlaagde BTW-tarief van 6%. U betaalt dus 15% minder voor stucwerk dat u in of aan uw woning laat uitvoeren! 
 
Het gaat om woningen die bestemd zijn voor permanente particuliere bewoning. Het is dus niet relevant wie de eigenaar is! Dat betekent dat zowel huur- als koopwoningen onder de regeling vallen. 
Belangrijk is wel dat de woning ouder is dan 2 jaar. 
 
Als een huis in meerdere fases gebouwd is (bijvoorbeeld bij aanbouw of verbouw) moet tenminste 50% ouder zijn dan 2 jaar. Het is zelfs zo dat het stucadoren van een nieuwe aanbouw van een oud huis onder het lage tarief valt. Het maakt niet uit of het werk binnens- of buitenshuis plaatsvindt. 
Garages, schuren, serres en aan- en uitbouwen komen ook in aanmerking voor het verlaagde tarief als zij op hetzelfde perceel liggen als de woning. Reden te meer om u door ons te laten informeren over de mogelijkheden van stucadoorswerk in uw woning. 
 
NOA Afbouw Garantie 
 
Wat houd het NOA-logo in? 
Het NOA-logo is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan. 
 
De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee tegaan dat het NOA-logo hanteert.  
 
Pleisterwerk 
 
Pleisterwerk is het glad afwerken van het gips. Het geeft een luxe effect, zowel in klassieke als in moderne woningen. Het kan op de wanden en op de plafonds worden toegepast. 
 
Het pleisterwerk kan in elke gewenste kleuren worden gesaust. Dit kan in overleg door ons worden gedaan.