Stukadoors
stukadoors in Ter apel
Selecteer een stukadoor
<<=Terug naar provincie Groningen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacyOverzicht stukadoors in Ter apel

Arends Afbouw
Hoofdkade 115
9561JL Ter apel
BJM Afbouw
Brugstraat 26
9561PM Ter apel

Stukadoors in buurt van Ter apel

Stukadoors Kuipers
Noorderkijl 5
9571AR Tweede exloermond

Extra informatie:
Wij verrichten de volgende werkzaamheden: Traditioneel stukadoorswerk binnen en buiten Buiten stucwerk afgewerkt met gespoten spachtelputz. Gipsspuitwerk, Traditionele plafonds, Lijstwerk, gips (zelfgemaakt of prefab), Lijstwerk kunststof, Restauratiewerken, Sierpleisterwerk / spuitwerk, Designpleisters, Sauswerkzaamheden, Leemstuc.
HeMéstuc Stucadoors
Spoorstraat 75
9503AN Stadskanaal

Extra informatie:
........ van HeMéstuc Stucadoors komen afspraken na! HeMéstuc Stucadoors wordt gerund door de zeer ervaren stukadoors Daan Heidema en Albert Jan Meesters. Onze vakmanschap en ervaring combineren wij met het gebruik van kwaliteitsproducten. Wij bieden alle diensten op stukadoorsgeb.......
A vd Wiel Stukadoors
Noorderdiep 250
9521BK Nieuw buinen
Stukadoors Nanninga
Glaslaan 33
9521 GG Nieuw buinen

Extra informatie:
........ Nanninga Het team voor Goed en Strak vakwerk. Al meer dan 75 jaar! Stukadoors Nanninga levert al meer dan 75 jaar goed en strak stukadoorswerk. We werken als onderaannemer voor diverse bouwondernemingen en wooncorporaties, maar werken ook rechtstreeks voor particulieren. Van ambachtelijk stucwerk tot en met de uitvoering van.......
Veninga Stukadoors
Exloerkijl Zuid 8
9571AA Tweede exloermond
Ottens Stukadoors
Veenbesstraat 36
9521KJ Nieuw buinen


Plaatsen in omgeving van Ter apel

Nieuw buinen (3 stukadoors)
Stadskanaal (7 stukadoors)
Tweede exloermond (2 stukadoors)Bent u een stukadoor uit Ter apel of elders en wilt u uw stukadoors activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ter apel staan momenteel 2 stukadoors vermeld.