Stukadoors
Stukadoors Nanninga in
Nieuw buinen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors Nanninga
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors Nanninga
Glaslaan 33
9521 GG Nieuw buinen

tel: 0599-653910

Extra informatie

Stukadoors Nanninga   
Het team voor Goed en Strak vakwerk. Al meer dan 75 jaar! 
 
Stukadoors Nanninga levert al meer dan 75 jaar goed en strak stukadoorswerk. We werken als onderaannemer voor diverse bouwondernemingen en wooncorporaties, maar werken ook rechtstreeks voor particulieren. 
 
Van ambachtelijk stucwerk tot en met de uitvoering van stucwerk met de nieuwste technieken en van grote complexe werken tot en met kleine reparaties. Neem eens contact met ons op en de afspraak is zo gemaakt. 
 
Onze daden 
 
We staan op meerdere fronten ijzersterk 
 
Wanden en Plafonds 
 
Ons team verwijdert oude- en plaatst nieuwe wanden in een handomdraai en werken deze op de afgesproken wijze af. In de eerste instantie gebruiken we een primer en vervolgens komt de afwerking. Fijnschuurwerk, sierpleister of spackwerk. Onze werkwijze voorkomt scheurvorming en is volledig afgestemd op de realisering van een perfect eindresultaat. 
 
Decoratie stucwerk 
 
De ontwikkelingen binnen ons vak staan niet stil. Decoratief stucwerk wordt veel toegepast bij mensen die een luxer afwerking wensen. Moderne sferen als betonlooks of een toepassing van marmerpleister, de mogelijkheden zijn legio. Voor badkamers, keukens of voor in de living. Met decoratiestucwerk brengt u meerwaarde in uw huis. 
 
Lijsten en Ornamenten 
 
Huizen als paleizen. Mooie plafonds met prachtig lijstwerk en soms met prachtige ornamenten. Deze schitterende lijsten en ornamenten kunnen ook bij u thuis geplaatst worden. De ondergronden moeten vlak en glad zijn zodat onze stukadoors ze mooi kunnen stellen en perfect kunnen afwerken. Het eindresultaat is met een woord gewoon schitterend. 
 
Buitenwerk 
 
Wij restaureren oude gevels en oude muren weer naar perfecte staat. Dat vraagt om vakwerk, ervaring en een uiterst professionele werkhouding. Uw oude pleisterwerk in ere herstellen zodat ook de buitenkant van uw onroerend goed weer een lust voor het oog is. 
 
Uw onroerend goed in goede handen. Daar staan we voor. 
 
Wie goed doet... 
...goed ontmoet. Dat is een credo van Nanninga stukadoors. 
 
We werken volgens de hoogste normeringen en leveren uitsluitend vakwerk waar u tevreden over zult zijn. Dat geldt ook voor onze afspraken en prijscondities. Die zijn helder en afspraak is afspraak. We nemen het werk door en u ontvangt een duidelijke en correcte offerte. Zijn we het eens dan gaan we voor u aan de slag.