Stukadoors
HeMéstuc Stucadoors in
Stadskanaal
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VHeMéstuc Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
HeMéstuc Stucadoors
Spoorstraat 75
9503AN Stadskanaal

tel: 0599-651156

Extra informatie

HeMéstuc Stucadoors   
HeMéstuc Stucadoors, gevestigd in Stadskanaal, is een bedrijf dat er genoegen in schept om kwalitatief goed stucadoorswerk te leveren. Een moderne kijk op het vak en het gebruik van alleen de beste materialen maken dit mede mogelijk. 
 
In 2000 richtten Daan Heidema en Albert Jan Meesters HeMéstuc op. Met meer dan 45 jaar ervaring hebben ze hun sporen inmiddels verdiend, 'HeMéstuc' is een allround stucadoorsbedrijf voor alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden wat betreft plafond, wand en vloeren. Ook voor het aanbrengen van een cement dekvloer kunt u bij 'HeMéstuc’ terecht. Hierin zult u het vakmanschap van ons bedrijf zeker terug zien. 
 
Klanten worden, terecht, steeds kritischer. HeMéstuc zal met glans aan uw eisen voldoen. Niet alleen wij, ook u zult trots zijn op het strakke stucadoorswerk. 
 
Wilt u vakwerk, dan hebt u gevonden wat u zoekt. HeMéstuc biedt u de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij werken met de beste materialen en leveren goed en gedegen stucadoorswerk af. 
 
Wilt u kwaliteit die met aandacht wordt aangebracht? 
 
Dan nodigen wij u uit om met ons in contact te treden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 
 
 
Vakmanschap in stucwerk 
 
Stucadoors Daan Heidema en Albertjan MeestersHeMéstuc voor vakkundig stucwerk. Van klein tot groot, van een strakke wand tot complete restauratie van een antiek plafond, vakmanschap en optimale aandacht leiden bij elke klus tot een perfect resultaat. Dat is te danken aan onze: 
 
  • Betrouwbaarheid 
  • Kwaliteit 
  • Services 
 
Stukadoors van HeMéstuc Stucadoors komen afspraken na! 
 
HeMéstuc Stucadoors wordt gerund door de zeer ervaren stukadoors Daan Heidema en Albert Jan Meesters. Onze vakmanschap en ervaring combineren wij met het gebruik van kwaliteitsproducten. Wij bieden alle diensten op stukadoorsgebied en werken samen met specialisten op diverse andere gebieden om onze klanten optimaal van dienst te zijn. 
 
 
Onze specialisaties 
 
  • Machinaal en traditioneel stucwerk 
  • Diverse sierpleisters in wenskleuren 
  • Plafonds gepleisterd of geschuurd 
  • Spuitpleister wanden en plafonds 
  • Lijstwerk en ornamenten 
  • Vloerafwerking 
 
Vakmanschap 
 
Wij zijn niet alleen vakkundig en ervaren, wij nemen ook de tijd die nodig is voor een perfect resultaat. Dat ziet er niet alleen prachtig uit, superstrakke en vlakke wanden zijn ook bijzonder prettig voor vaklui die zich met de afwerking bezighouden, zoals tegelzetters. 
 
Wist u dat? 
 
Daan HeidemaWanneer uw woning ouder is dan 2 jaar, u in aanmerking komt voor de 6% BTW regeling! 
Dat bespaart u al snel honderden euro's op uw stukadoors werk. HeMéstuc kan u hier alles over vertellen. 
 
Contact 
 
Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak of offerte!