Stukadoors
Thijs Dercksen Stukadoors in
Huizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VThijs Dercksen Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Thijs Dercksen Stukadoors
Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen

tel: 06 44555403

Extra informatie

btw Verhoging   
Per 1 oktober 2012 wordt het btw tarief voor huizen jonger dan 2 jaar verhoogt naar 21%. 
Huizen ouder dan 2 jaar blijven in het 6% btw tarief. 
 
Het Stucadoorsbedrijf 
 
Thijs Dercksen Stukadoors is vanaf 1 januari 2008 een succes. Veel particulieren maar ook aannemers en andere stucadoorsbedrijven maken gebruik van de diensten van Thijs Dercksen Stukadoors. 
 
Na het behalen van mijn timmermansdiploma, stucadoorsdiploma en enkele jaren werkervaring als timmerman en stucadoor, heb ik de knoop doorgehakt en is Thijs Dercksen Stukadoors in Huizen een feit. Het werken in de bouw en het maken van stucwerk is heerlijk! Het genot mensen te verrassen met de kwaliteit die Stucadooorsbedrijf Thijs Dercksen levert, is dubbelop genieten. 
 
Het stucadoorsvak is niet iets wat je kiest. Stucwerk maken dat heb je in je. Het werken met verschillende materialen, het werken met de verhardingstijden van de materialen, alles schoon achterlaten, werken naar de smaak van de klant! Dat alles telt mee voor een goed eindresultaat. 
 
Is het eindresultaat goed voor u als klant, pas dan is Thijs Dercksen Stukadoors tevreden. 
 
Via een email of telefoontje kunt u een afspraak maken. Vrijblijvend kom ik langs om uw wensen op papier te zetten en te offreren. 
 
Ook voor vragen of tips kunt u mij bereiken. Thijs Dercksen Stukadoors is gevestigd aan de E. Ludenstraat 40 te Huizen 
 
Thijs Dercksen Stukadoors is werkzaam in de omgeving van Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Lelystad, Laren, Naarden en Utrecht. 
 
Thijs Dercksen Stukadoors verricht de volgende diensten: 
Venetiaans pleisteren 
Venetiaans pleisteren werd vooral toegepast in de 16e en 17e eeuw. In de loop der tijd zijn er verschillende technieken ontwikkeld, waardoor een glad, glanzend oppervlak wordt verkregen. Door de ontwikkeling van nieuwe materialen en veranderingen in de wooncultuur is deze soort pleisters weer in de belangstelling komen te staan. De decoratieve spaantechniek die gebruikt wordt, geeft een bijzonder esthetische uitstraling en het leent zich uitstekend voor natte ruimten, van badkamer tot keuken, voor een Italiaanse douche of badkuip. 
 
Sierpleister zoals Spachtelputz (SPS) 
 
Een kunststof sierpleister dat binnen en buiten in alle kleuren kan worden toegepast. Korreldikte op wanden van 1 mm, 1,5 mm, en 2,0 mm. Door middel van een kleurenwijzer kiest u uit verschillende kleuren. 
 
Schuurwerk 
 
Een laag Knauf Groen/Geelband dat tijdens de verharding wordt doorgeschuurd met een sponsspaan, geeft een vlammeneffect. Dit wordt vaak gebruikt in natte cellen, zoals de keuken en badkamer waardoor het schuurwerk geen water opneemt. 
 
Plafond 
 
Heeft u er wel eens aan gedacht om uw slaapkamerplafond te laten schuren of pleisteren, maar u denkt dat dat niet mogelijk is omdat uw waterbed niet uit de slaapkamer kan? Het Thijs Dercksen Stukadoors beschikt over het juiste steigermateriaal zodat waterbedden tot een breedte van 1,80m en 0,80m hoog kunnen blijven staan. 
 
Pleisterwerk / Raapwerk 
 
Behang- of sausklaar, het uitvlakken van wanden met gips en voorlijmen met stucprimer. 
 
Stucwerk 
 
Met stucwerk kunt u uw wanden of plafond binnens- en buitenshuis verfraaien. 
 
Toog 
 
Door middel van toogprofielen is het bij alle openingen mogelijk een toog te creëren. Als het kozijn uit de muur verwijderd is en met gipsplaat de rondingen in de hoeken zijn gevormd, kan door middel van een toogprofiel de te plaatsen uitwendige hoek rond gemaakt worden. 
 
Plintfiguren 
 
Wel eens gedacht aan een naam of figuur in 3D op de muur. Door middel van het plaatsen van stucstoppen is elk figuur maakbaar. 
 
Sausen 
 
In samenwerking met andere bedrijven, waaronder Schildersbedrijf Marco Van Slooten uit Huizen, wordt het sauswerk met dezelfde precisie en het vakmanschap uitgevoerd waaraan Thijs Dercksen Stukadoors hoge eisen stelt. 
 
Buitengevels 
 
Herstel van uw buitengevel wordt uitgevoerd met de meest gangbare methoden. Repareren van scheuren tot het totaal smeren van uw buitengevel. Ook in het buitenwerk is het mogelijk om een plintfiguur te maken. 
 
Gipsplaatwanden 
 
Het plaatsen van de zogeheten stokkenwand is door mijn timmerervaring geen probleem. Ook het plaatsen van de desbetreffende kozijnen en het afhangen van deuren wordt solide uitgevoerd. De afwerking van de wand spreekt voor zich. 
 
Afdekken/afplakken 
 
Stucadoren brengt altijd rommel met zich mee. Thijs Dercksen Stukadoors komt schoon, en gaat opgeruimd weer verder. Alles word afgeplakt en afgedekt. Rommel wordt niet achtergelaten.

Specialiteit
 • Sierpleisterwerk 
 • Schuurwerk 
 • Plafondwerk 
 • Pleisterwerk - Raapwerk 
 • Stucwerk 
 • Toogwerk 
 • Plintfiguren 
 • Sausen 
 • Buitengevels 
 • Gipsplaatwanden 
 • Afdekken/afplakken 
 • Klein timmerwerk