Stukadoors
Stukadoors Ardi in
Huizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors Ardi
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors Ardi
Joost Banckertstraat 59
1272 BG Huizen

tel: 0642 039297

Extra informatie

Stukadoors Ardi   
Stukadoors Ardi ervaren, geschoold, vakbekwaam, gedreven, professioneel en flexibel. Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk. Dat is wat Stukadoors Ardi in Huizen kan bieden. Met de juiste materialen en bewezen vakkundigheid, leveren onze stukadoors eersteklas stucwerk. Of het nu gaat om traditioneel of ambachtelijk stucwerk, wij zijn een breed georiënteerd stukadoorsbedrijf wat al 5 jaar bestaat en waar kwaliteit hoog in het vaandel van onze stukadoors staat.  
 
Ons bedrijf 
 
Even voorstellen... 
Stukadoors Ardi is al ruim 5 jaar uw partner op het gebied van stucwerk. 
Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander uw wensen om te zetten in stucwerk van hoge kwaliteit. 
U kunt bij Stukadoors Ardi onder andere terecht voor: gipswerk, sierpleister, renoveren van wanden, plafonds en buitengevels, spuitwerk van wanden en plafonds , schilderwerk , tegelwerk en Stucco deco Romantische italiaanse stucwerk kan in verschillende kleuren. Tevens plaatsen, renoveren of vervangen wij uw ornamenten. 
Naast vakkundig advies kijkt Stukadoors Ardi ook met u naar uw eigen ideeën en ontwerpen. Gezamelijk bekijken we hoe het een en ander realiseerbaar en betaalbaar is. 
Voor specifiek informatiemateriaal, offertes en/of een afspraak kunt u ons te allen tijde bellen of E-mailen. 
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zich eerst nader wilt oriënteren of wilt weten wie Stukadoors Ardi is en wat Ardi Allemaal kan . Aarzel dan niet en neem contact op met ons.

Specialiteit
  • Sierpleister 
  • Spackspuiten 
  • Schilderwerk 
  • Spachtelputz 
  • Tegelwerk 
  • Stucco antico