Stukadoors
LivingEarth Company in
Huizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VLivingEarth Company
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
LivingEarth Company
Voorbaan 52
1271 WS Huizen

tel: (0)35 6854008

Extra informatie

AMBACHTELIJK WERK MET EEN ECOLOGISCH PERSPECTIEF   
* EEN BRON VAN INSPIRATIE 
 
Het werken met natuurlijke bouwmaterialen en natuurlijke afwerkingsprodukten (leem / leemstuc, Stucco Lustro, Tadelakt) geeft LivingEarth Company veel plezier en veel voldoening. 
En de voldoening is compleet wanneer ruimten of panden die toe zijn aan een opknapbeurt of aan 'blos op de wangen' (nieuwbouw dan wel oudere bouw) of panden die gerenoveerd moeten worden een nieuw leven tegemoet gaan met hulp van mooie natuurlijke materialen. 
 
Elk natuur-produkt - van rode biet tot bijenwas, van sisal touw tot eiken plank, van bruinrode leem tot marmer - kent een uniek levensverhaal en is deel geweest van de Aardse geschiedenis. In de natuur zijn een rijke diversiteit, veelzijdigheid en verfijning ruimschoots voorhanden. 
De bijzondere kwaliteiten en de eerlijke schoonheid die onlosmakelijk met natuur-produkten verbonden zijn, treffen ons iedere keer weer. 
 
In een wereld waarin veel onzeker is geworden, staat één ding voor ons vast: natuur-produkten kennen een Eigen Wijsheid. 
Vanuit deze wijsheid dragen natuurlijke bouwmaterialen en afwerkingsprodukten bij aan het leefklimaat, de sfeer en de uitstraling van woningen en werkruimten èn aan de levenskwaliteit van kinderen en volwassenen. 
 
Deze bron van inspiratie deelt LivingEarth Company graag met u ! 
 
Benieuwd naar wat LivingEarth Company voor u kan betekenen? Tel. 035 - 685 4008. 
 
* WERK MET AMBACHTELIJK KARAKTER 
 
De activiteiten van LivingEarth Company zijn een bewuste keuze en geven een specifieke richting bij de uitvoering van (af)bouw-werkzaamheden aan. 
Het werk heeft een ambachtelijk karakter. Kenmerkend voor ambachtelijk werk zijn de handen van de uitvoerder(s), de hand-vaardigheid, de omgang met voornamelijk natuurlijk materiaal en het proces van ruw basismateriaal naar verfijnd eindresultaat. 
 
* EEN ECOLOGISCH PERSPECTIEF 
 
Wij zijn ervan overtuigd, dat natuurlijke materialen die nièt op een chemische of synthetische wijze bewerkt of behandeld zijn een essentiële bijdrage leveren aan de kwaliteit van woon- en werkruimten. Deze natuurlijke materialen dragen in woon- en werkruimten in belangrijke mate bij aan het welbevinden, de gezondheid, de vitaliteit en de produktiviteit van mensen. 
 
Door middel van onze activiteiten, opdrachten en projecten 
 
- willen wij de zin en de schoonheid van ecologisch duurzaam bouwen en afwerken onder de aandacht van een groter publiek brengen 
 
- willen wij demonstreren dat een ecologisch perspectief, degelijkheid, kwaliteit en schoonheid samengaan en elkaar ondersteunen 
 
- belangstelling genereren voor een nieuwe kijk op bouwen, verbouwen en renoveren 
 
Wij proberen zowel het gebruik van ecologische bouwmaterialen als milieuvriendelijke oplossingen in onze werkomgeving te bevorderen door architecten, collega's, bezoekers en belangstellenden attent te maken op alternatieve materialen, produkten en werkwijzen. 
 
* DE KRACHT VAN HET GEHEEL 
 
De werkzaamheden van LivingEarth Company binnen een opdracht of project staan nooit op zichzelf. Zij sluiten altijd aan op het werk en de inspanning van ànderen die bij de uitvoering van de opdracht of het project betrokken zijn (geweest): metselaars, timmerlieden, blokkenstellers, installateurs, schilders ... 
Bij bouw, verbouw en renovatie dragen de werkzaamheden van àlle betrokkenen bij aan het resultaat, de kracht, de uitstraling en de schoonheid van het geheel. 
Dit is iets wat men bij bouw, verbouw en renovatie altijd voor ogen moet houden. 
 
Het besef dat men steeds deel van een geheel is en dit in ecologisch-natuurlijk, landschappelijk, architectonisch, bouwtechnisch, sociaal-cultureel en decoratief opzicht is een wezenlijk gezichtspunt.