Stukadoors
Stukadoors Antonisse in
Hoofddorp
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors Antonisse
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors Antonisse
Dunantstraat 12
2131 RP Hoofddorp

tel: 023-5636107

Extra informatie

Al 10 tallen jaren zijn wij aktief in de stukadoorswereld. Wat ooit begon als een "one man show" groeide uit tot een solide stukadoorsbedrijf met vele handen, mooie materialen, perfect gereedschap en ruime kennis.   
Voornamelijk werkzaam voor aannemers smeren wij heel wat vierkante meters weg. Toch is deze "zakelijke" kant zeker niet het enig wat wij doen. Ook vele particulieren mogen ervaren hoe fijn het is als wij komen smeren. 
Van alle markten thuis 
 
Stukadoors Antonisse is van alle markten thuis: Pleisterwerk, Raapwerk, Schuurwerk, Behangklaar opleveren, Lijsten & Ornamenten, Spachtelputz, Oikos, Leem, Klassieke plafondplinten, Buitengevels, Blokverdeling buitengevels, Spackspuitwerk en zelfs Airless spuiten (verven van wanden en plafonds op wel een hele mooie wijze) van bestaande woningen en nieuwbouw behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. 
 
Neem eens vrijblijvend contact met ons op want wij zijn u graag van dienst  
 
 
Het stukadoorsbedrijf 
 
Het stukadoorsbedrijf is vandaag de dag in handen van de broers Stefan en Mark Antonisse. Zij zijn het die het stukadoren met de paplepel ingegoten kregen. Vader Rinus was immers al vanaf zijn 15e werkzaam in de bouw als stukadoor. 
 
Stefan en Mark volgden alle twee de speciale school voor stukadoor en slaagden beide (hoe kan het ook anders) met dikke cijfers. Via vader Rinus stroomde zij dan ook alle twee onmiddellijk het bedrijf in om de vakmanschap van het bedrijf voort te zetten. 
 
Met de zussen Fiona en Inge heeft het bedrijf als enige in Nederland twee volwaardige vrouwlijke stukadoors in huis en is het een feit dat vader Rinus alle vier zijn kinderen achter de spaan heeft gekregen. 
 
Vakmanschap is gegarandeerd bij Stukadoors Antonisse. Kennis van materialen en trends hebben we bij Stukadoors Antonisse. Ervaring hebben we in overvloed bij Stukadoors Antonisse. Heeft u een goede reden gevonden om ons niet te bellen? 
 
Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! 
 
 
Stucwerk 
 
Als Allround Stukadoor zijn wij van alle markten thuis. Wij houden van ons vak en dat komt zeker tot uiting in het eindresultaat. 
 
Neem gerust een kijkje achter de verschillende soorten werkzaamheden om te weten te komen. 
 
Mocht u echter desondanks toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst. 
 
 • Pleisterwerk 
 • Raapwerk 
 • Schuurwerk 
 • Behangklaar opleveren 
 • Lijsten & Ornamenten 
 • Spachtelputz 
 • Oikos 
 • Leem 
 • Klassieke plafondplinten 
 • Buitengevels 
 • Blokverdeling buitengevels 
 • Spackspuitwerk 
 • Airless spuiten