Stukadoors
Stukadoors Sanders in
Hoofddorp
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors Sanders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors Sanders
Altius 19
2134 DJ Hoofddorp

tel: 06 51712918

Extra informatie

Stukadoors Sanders   
Door betrouwbaarheid en kwaliteit is Stukadoors Sanders uitgegroeid tot een begrip in de regio. Vanuit de vestiging in Hoofddorp voert Stukadoors Sanders het stucadoors- en schilderwerk uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en op aanvraag in het gehele land. 
 
Als professionele onderneming stelt Stukadoors Sanders er groot belang in te voldoen aan alle normen op gebied van kwaliteit en bedrijfsveiligheid. Bovendien houdt het de markt scherp in de gaten met het oog op de nieuwste ontwikkelingen. Het feit dat wij aangesloten zijn bij de NOA branche vereniging voor stucadoorsbedrijven, onderstreept onze professionele werkwijze. Maar echt tastbaar wordt Stukadoors Sanders’s kwaliteit vooral in de gerealiseerde projecten en de tevreden groeiende kring van opdrachtgevers. 
 
Btw tarief 
 
Onderhoud en Afbouw is verheugd over de maatregel van het Kabinet om stukadoors- en schilders werkzaamheden te stimuleren met een extra BTW-verlaging. Met ingang van vandaag valt stukadoors- en schilders onderhoud aan woonhuizen ouder dan twee jaar onder het lage BTW-tarief. Tot nu toe was dat voorbehouden aan woningen ouder dan vijftien jaar.  
 
6% 
 
Het BTW-tarief voor stukadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste 2 jaar oud is verlaagd naar 6%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huur- of koophuis. Het BTW-tarief van 6% geldt niet voor stukadoorswerk aan woningen jonger dan 2 jaar, of voor stukadoorswerk aan gebouwen die niet als woning worden gebruikt. Daarvoor geldt het tarief van 19% BTW. 
 
Traditioneel stucwerk 
 
Stukadoors Sanders 
stuc stucwerk 
 
Stucadoorswerk zal altijd voor een groot deel handwerk blijven, vooral bij verbouw en renovatie. Lastige hoeken, beschadigde of uit lood gezakte muren en plafonds vragen om een stucadoor die met handigheid en ervaring ieder oppervlak weer recht en vlak strijkt. Daarnaast heeft de echte vakman een gedegen kennis van de best passende stucadoorsoplossing voor iedere ondergrond, rekening houdend met de hechtwaarde, de vochtigheid en de gewenste uitstraling.