Stukadoors
H. Zouhri Stukadoors in
Hoofddorp
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VH. Zouhri Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
H. Zouhri Stukadoors
Liesbos 379
2134 SL Hoofddorp

tel: 06-41796480

Extra informatie

Wij verzorgen stukadoorswerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.   
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Hoofddorp. 
 
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Tevens kunt u ons benaderen voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en restauratie. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
Ons Bedrijf 
 
H. Zouhri Stukadoors is een vertrouwd adres voor uw traditioneel en moderne stukadoorswerkzaamheden. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 2008 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan exclusief stucwerk, betonlook, tadelakt, leem, lijstwerk, ornamenten en sierpleisters. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
Diensten 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Hoofddorp. 
 
Onze diensten bestaan uit stukadoorswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in exclusief decoratief stucwerk zoals betonlook, tadelakt, leem, lijsten en ornamenten, sierpleisters, buitengevels en airless latexspuiten. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. 
 
Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.