Stukadoors
Stucadoorsbedrijf John Bierens in
Eindhoven
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf John Bierens
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf John Bierens
Tinelstraat 194
5654 LX Eindhoven

tel: 040 844 1941

Extra informatie

Goedenavond, welkom bij Stucadoorsbedrijf John Bierens.  Zoekt u een ervaren en nette Stucadoor bij u in de omgeving, en het moet ´N STUCBETER, dan bent u bij Stucadoor John Bierens aan het juist adres! 
John Bierens is ruim 20 jaar vakman op het gebied van stucwerk, Stucadoorsbedrijf John Bierens is gevestigd in Eindhoven. 
Door de jarenlange ervaring weet Stucadoor John Bierens als geen ander uw wensen om te zetten in stucwerk van goede kwaliteit. 
Stucadoor John Bierens is in het bezit van alle vakdiploma’s die mogelijk zijn in het beroep Stucadoor. 
U kunt bij Stucadoorsbedrijf John Bierens terecht voor bv:  
Glad pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz, lijstwerk en ornamenten, renoveren van wanden en plafonds. 
Maar ook voor buitengevelisolatie bent u bij Stucadoorsbedrijf John Bierens aan het juiste adres. 
Stucadoorsbedrijf John Bierens staat voor: Vakkundigheid, netheid en professionaliteit, uw tevredenheid is tenslotte mijn visitekaartje ! 
Daarbij neemt stucadoor John Bierens de tijd om elke klus, van klein tot groot, tot een zo goed mogelijk eindresultaat te maken. 
Stucadoorsbedrijf John Bierens is ook lid van de NOA. 'Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven'. 
Zodat u als klant zekerheid heeft dat ik aan alle kwaliteitsnormen en garantiebepalingen voldoe. 
Neem eens een kijkje op mijn site en heeft u nog vragen, voor bv een vrijblijvende offerte of een afspraak. 
Bel of mail dan gerust met Stucadoorsbedrijf John Bierens. 
Bent u geïnspireerd geraakt door onze site? Dan zie ik uw offerte aanvraag graag tegemoet!  
 
. Stukadoorsbedrijf John Bierens is aangesloten bij de NOA. Daardoor kunt u met een gerust hart met ons in zee gaan. Hieronder staan de regels waaraan wij moeten voldoen om aangesloten te zijn bij de NOA en waar u een beroep op kunt doen. 
 
. Regelementen van de NOA: Uw NOA-vakman maakt heldere afspraken met u. Hij heeft verstand van zaken en staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de garantie van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) achter zich. En die kreeg hij niet zomaar. Uw NOA-vakman moet voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo krijgt en behoudt hij de NOA-Afbouwgarantie. 
 
. Waar heeft u recht op: Uw NOA-vakman geeft u graag inzicht in de Algemene Consumentenvoorwaarden die door NOA in samenspraak met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn opgesteld. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd. 
 
. Vakwerk: Naast een perfect eindresultaat verstaan we onder vakwerk probleemoplossend en meedenkend vermogen. Zo vinden wij dat uw NOA-vakman vooruit moet denken en rekening moet houden met de vaklieden die na hem aan de slag gaan. De NOA-vakman zet zich in om uw planning te realiseren en is sterk in het meedenken en adviseren. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen. 
 
. Kleine lettertjes: NOA zet een streep door kleine lettertjes. Daar doen onze vakmensen namelijk niet aan. Als u afspraken maakt met een NOA-vakman dan weet u precies waar u aan toe bent. Heldere offertes en duidelijke afspraken. Dat is de NOA-Afbouwgarantie. In de Algemene consumentenvoorwaarden vindt u alle afspraken overzichtelijk bij elkaar. 
 
. Geschillen: Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De Geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig. En mocht uw afbouwer in gebreke blijven, dan staat NOA in beginsel borg voor de goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen