Stukadoors
Gebr. van de Ven Stukadoors in
Eindhoven
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VGebr. van de Ven Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Gebr. van de Ven Stukadoors
Griftlaan 11
5626 CA Eindhoven

tel: 06 11322494

Extra informatie

Welkom bij Gebr. Van de Ven Stucadoorsbedrijf uit Eindhoven. Leuk dat u er bent!  Wij zijn twee broers, Davy en Jaimy, die al vele jaren in het stucadoorsvak te vinden zijn. Ooit begonnen onder leermeesters van de oude stempel, is Gebr. Van de Ven Stucadoorsbedrijf uitgegroeid tot een kwalitatieve, eerlijke stucadoor. 
 
Wij willen het verschil maken door altijd meer aandacht te geven aan onze opdrachtgevers. Dit ervaart u in het meedenken van uw wensen, in onze communicatie en in onze werkzaamheden aan en oplevering van uw woning of bedrijfspand. 
 
Wij worden ingehuurd door zowel particulieren als door aannemers- en bouwbedrijven. 
Op het gebied van renovatie, verbouwing, nieuwbouw en zelfs buitenwerk kunnen wij iets voor u betekenen. 
 
Het gaat uiteindelijk om woonplezier en een tevreden opdrachtgever en daar leveren wij graag een bijdrage aan. Meer weten? Kijk hier in alle rust rond of beter nog: maak persoonlijk kennis! 
 
 
Stucadoor diensten 
 
Het verhogen van uw woonplezier en een tevreden opdrachtgever de hand schudden is waar wij ons sterk voor maken. 
 
Er bestaan tal van mogelijkheden om uw woning of bouwproject aan de binnen- en buitenkant een facelift te geven. Of het nu gaat om strakke plafonds, decoratiewanden, of uit de hand gemaakte sierlijsten, alle vormen van stucwerk kunt u bij ons vinden. 
Hoewel veel van de aangeboden diensten elders hetzelfde zijn, doen wij het anders dan anderen. Gebr. Van de Ven wil toevoegen. 
 
  • Renovatie 
  • Verbouwing 
  • Nieuwbouw 
  • Sierlijsten 
  • Tradioneel stucwerk 
  • Buiten stucwerk