Stukadoors
Stukadoorsbedrijf Kubus in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoorsbedrijf Kubus
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoorsbedrijf Kubus
Delflandplein 160
1062 HW Amsterdam

tel: 020 - 3642420

Extra informatie

Ons Bedrijf   
Een mooie gelegenheid om iets meer over ons en ons bedrijf te vertellen. 
 
Stukadoorsbedrijf Kubus is een kleinschalig stukadoorsbedrijf. Wij zijn een jong bedrijf dat wordt geleid door gedreven vakmensen met de nodige ervaring. 
 
Het bedrijf is actief in projecten, onderhoud, verbouw, nieuwbouw en de particuliere sector. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten stukadoorswerken, maar nemen ook andere afbouwwerkzaamheden aan. Door een uitgebreide kenissenkring met bedrijven gespecialiseerd in diverse takken van de bouwsector, zijn wij in staat om ook deze werkzaamheden tot een goed resultaat te brengen. 
 
Vakmanschap service en garantie zijn vanzelfsprekend de uitgangspunten waarnaar wij streven. Op deze manier doen we alles binnen ons bereik om tot een voor beide partijen bevredigend resultaat te komen. De beste reclame vormt immers mond-op-mond reclame, en deze kan maar beter positief zijn.  
 
Haal een meesterwerk in huis... 
 
Stukwerk is meesterwerk. Laat meesterwerk maar aan Stukadoorsbedrijf Kubus over. Wij staan u met actuele kennis van zaken en de nodige vakbekwaamheid graag terzijde.  
 
Restauratie 
 
Voor het maken en/of herstellen van oude plafonds ontstaat weer een markt die het mogelijk maakt de oude stijlen weer terug te brengen die vaak bijvoorbeeld onder een verlaagt plafond waren verdwenen of die in de afgelopen jaren niet zijn onderhouden en veel gebreken vertonen. 
 
In het laatste geval zal de stukadoor in overleg met de opdrachtgever kijken of de schade aan de plafonds doormiddel van restauratie technieken kunnen worden verholpen. In de afgelopen jaren hebben wij diverse herstelwerkzaamheden mogen uitvoeren. 
 
Buiten pleisterwerk 
 
Wat binnenshuis kan, kan ook aan de buitenkant. Een perfecte gestukte en afgepleisterde gevel die het aanzicht van uw huis verfraait, is voor ons een plezierige uitdaging. Hoe u het wilt, zo gebeurt het. Glad of structuur, De afwerking brengen we o.a aan op steen, maar ook op bestaand gevelstukwerk. 
 
Sierpleister 
 
Sierpleisters zijn prima te schilderen, maar beter en mooier is om de sierpleisters op voorhand op kleur te maken. De karaktistieke structuur wordt zo behouden én de duurzaamheid vergroot.