Stukadoors
Multistuc & Spuit bv in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Tijmuiden 75
1046 AK Amsterdam

tel: 020-337 260 8

Extra informatie

Multistuc & spuit bv is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een stukadoorsbedrijf. Als professionele onderneming stelt multistuc & spuit bv er groot belang in te voldoen aan alle normen op gebied van kwaliteit en bedrijfsveiligheid. Bovendien houdt het de markt scherp in de gaten met het oog op de nieuwste ontwikkelingen.   
Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke markt zijn wij in staat om alle soorten stucadoorwerkzamheden vakkundig en professioneel te verrichten. 
Erkend NOA 
 
Het feit dat wij NOA,VCA, ISO en KIWA gecertificeerd zijn onderstreept onze professionele werkwijze. Maar echt tastbaar wordt Multistuc & spuit bv kwaliteit vooral in de gerealiseerde projecten en de tevreden groeiende kring van opdrachtgevers. 
Onze showroom 
 
Multistuc en spuit bv ontvangt regelmatig opdrachtgevers in zijn showroom, zowel zakelijk als particulier. De laatste jaren zijn er ook zoveel mogelijkheden bijgekomen en nogsteeds komen leveranciers voortdurend met nieuwe producten. Multistuc en spuit bv laat deze mogelijkheden met zijn up-to-date showroom graag zien. Ook een demonstratie is mogelijk en natuurlijk wordt u uitgebreid geïnformeerd, zodat u na een bezoek volledig op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. 
 
Werkwijze 
 
Multisuc en spuit bv heeft geen geheimen en laat graag zien hoe een procedure verloopt van eerste contact tot eindresultaat. Zo weet u op voorhand precies wat u van Multisuc en spuit bv kunt verwachten en hoe het te werk gaat. 
 
Stap 1. Het eerste contact 
U heeft iets te bouwen of verbouwen en zoekt een betrouwbaar Stukadoors bedrijf met bewezen kwaliteit. Zodoende besluit u Multisuc en spuit bv te bellen om te informeren naar de mogelijkheden. Of u laat een vraag achter op het webformulier, omdat u morgen geen tijd heeft om te bellen.  
 
Stap 2. Inventarisatie en offerte 
Naar aanleiding van uw verzoek, komt Multisuc en spuit bv bij u langs om de werkzaamheden op te nemen. Aanvullend advies op basis van ervaring en deskundigheid waar u uw voordeel mee kunt doen krijgt u er gratis bij. Multisuc en spuit bv neemt de inventarisatie mee en zet deze direct om in een scherpe offerte. 
 
Stap 3. Planning en voorbereiding 
Ruim van te voren krijgt u de planning van Multisuc en spuit bv over het tijdstip waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ook staat hierop aangegeven in welke staat de werkplaats dient te zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Zo kunt u uw ontruimings- of afplakwerkzaamheden tijdig afstemmen, mocht dat nodig zijn. Als u twijfelt over welke voorbereidingen u zelf moet treffen, dan neemt u van te voren gewoon nog even contact op met Multisuc en spuit bv. 
 
Stap 4. Aan de slag 
Multisuc en spuit bv staat voor de deur. Het werk gaat beginnen. Tijdens het werkproces laat Multisuc en spuit bv zien waar het goed in is. Werkzaamheden worden vlot, maar geconcentreerd en met vakmanschap uitgevoerd. Multisuc en spuit bv houdt het resultaat scherp in de gaten en springt in waar onvoorziene omstandigheden zich voordoen. 
 
Stap 5. Controlemoment 
Een tevreden klant is de beste reclame. Multisuc en spuit bv ruimt de boel daarom weer netjes op en na afloop nemen we de tijd voor een eindcontrole waarbij we samen met u de werkzaamheden nalopen. Als u reden ziet om ons te wijzen op onzorgvuldigheid of onvolledigheid, schroomt u zich niet! Minpuntjes zijn beneden onze stand, dus die lossen we graag op.