Stukadoors
Avera stucadoors in
Zoetermeer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VAvera stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Avera stucadoors
Diamant 4
2719RX Zoetermeer

tel: 079-3616547

Extra informatie

Wat kan Avera Stucadoors voor u doen?   
Welkom bij Avera Stucadoors. Kijkt u hier gerust rond en lees over onze ervaring en kennis en wat wij voor u kunnen doen, en bekijk ook vooral de foto's van ons werk. Avera Stucadoors is u graag van dienst bij de volgende werkzaamheden. 
Werkzaamheden van Avera Stucadoors 
 
- Elementair stucwerk 
- Vlak modelleren en bepleisteren van wanden en plafonds 
- Moderne Italiaanse glanspleisters 
- Oude minerale glanspleisters 
- Zoutbestendige mortels 
- Buitengevels in kalkbepleistering c.q. cementsoorten, V-voeg 
- Beton emaille 
- Sgraffito's 
- Gevelisolatie 
- Sierpleisters 
- Kopiëren van oude stijlplafonds 
- Vrijhangende constructies 
- Zinken- en siliconenmallen, ook voor creatieve doeleinden 
- Het ouderwetse kam werk 
- Diagnostiek 
- Inventarisatie 
 
Veel ervaring in een keur aan stijlen 
 
Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. 
Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. 
Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie. 
 
Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs. 
 
 
Over Avera Stucadoors Zoetermeer 
 
Wij zijn een familiebedrijf dat in 1995 is opgericht! Met ruim 30 jaar ervaring op alle voorkomende soorten stucadoorswerkzaamheden van kleine tot grote projecten. Wij hebben ze al meerdere malen tot een goed einde gebracht. Vandaar beschikken wij ook over uitstekende referentie's. 
 
Bij geschiedenis kunt u lezen hoe het verlangen is onstaan na vele jaren in de stucadoorsbranche gewerkt te hebben om een eigen bedrijf op te richten. Inmiddels zit de 2e generatie in het bedrijf, waardoor wij ons nog breder kunnen begeven in onze branche. De laatste jaren zijn de materialen en manier van werken in de stucadoorsbranche erg veranderd, hierin zijn wij meegegaan zodat wij een compleet aanbod kunnen doen aan onze opdrachtgevers. Wij hebben ons aangesloten bij de NOA en Stuckeur ook zijn wij lid van bedrijfsschap Afbouw. Mede door deze organisatie's staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is kwaliteit leveren voor een redelijke prijs. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van deze website.

Specialiteit
  • Venetiaansstucwerk 
  • Marmerpleister 
  • Lijstwerk 
  • Raapwerk 
  • Pleisterwerk 
  • Schuurwerk 
  • Sierpleisters 
  • Vochtwering 
  • Decoratie"s 
  • Buitengevelisolatie