Stukadoors
Totaalbouw Zeeland in
Vlissingen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VTotaalbouw Zeeland
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Totaalbouw Zeeland
Industrieweg 5
4382 NA Vlissingen

tel: 06-81101097

Extra informatie

Wat kunnen we voor u betekenen?   
Wij zijn naast onze specialismen ook goed in staat om grote en kleine bouw-, verbouw- en onderhoudsprojecten uit te voeren. Desgewenst al vanaf de tekentafel. 
 
Het begint met een adviesgesprek, waarna de ontwerpschetsen en een kostenraming volgen. 
De bouwaanvraag en het traject voor alle benodigde vergunningen kunt u ook door ons laten verzorgen. Samen wordt er een opleveringsdatum vastgesteld, waarna Totaalbouw Zeeland aan de slag kan om de gemaakte afspraken waar te maken en de verwachtingen te overtreffen. 
 
Timmerwerk 
 
Onze partners hebben ervaren timmerlieden in dienst. Stuk voor stuk enthousiaste mensen die hart hebben voor hun vak. Timmerwerk is een ruim begrip, van ruwbouw tot interieurbouw en maatwerk kastenwanden u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. 
 
Machinale werkplaats 
 
In Serooskerke en Vlissingen beschikken we een modern geoutilleerde machinale werkplaats. Deuren en kozijnen worden hier in iedere gewenste houtsoort vakkundig vervaardigd. Ook worden hier de beursstands en de interieurs vervaardigd. Doordat we alle bewerkingen in eigen beheer uitvoeren kunnen we snel en voordelig leveren. 
 
Metselwerk 
 
Als totaalaanbieder mogen goede metselaars bij Totaalbouw Zeeland niet ontbreken. Door de jaren heen is er door ons dan ook een ploeg metselaars om ons heen verzameld die in weer en wind voor u klaar staan. 
 
Stukadoren 
 
Na het metselwerk, volgt in veel gevallen de stukadoorswerkzaamheden. Wanden en plafonds worden strak afgewerkt door onze ervaren stukadoors. Ook reparaties aan bestaande wanden of plafond voeren we uit. Wij verzorgen graag na het stukadoren aansluitend de totale afwerking. 
 
Tegelwerk 
 
Totaalbouw Zeeland levert graag een totaalpakket. Daarom beschikken we ook over tegelzetters. Keramische tegels en natuursteen worden moeiteloos geplaatst op vrijwel alle ondergronden. 
 
We hebben goede en betrouwbare leveranciers van lijmen en voegmiddelen die ons dagelijks met raad en daad bij staan om voor elk project het juiste advies te geven. 
 
Afbouw 
 
Wat onderscheid Totaalbouw Zeeland van anderen ? 
Juist, het totaalpakket ! We stoppen niet bij de bouwkundige oplevering, voor ons begint de uitdaging dan pas…….We verzorgen de totale afbouw zoals wanden, vloeren, plafonds, verlichting enz. 
 
Schuifwand- / vouwdeurkasten 
 
Kasten op maat is een specialisme. Het is elke keer weer een uitdaging om in het moeilijkste hoekje een prachtige kast te plaatsen. We werken met de bekende merken schuifwanden en vouwdeurkasten. Als het niet in het programma zit van de leverancier passen we de bestaande materialen zo aan dat deze wel toegepast kunnen worden als de situatie daar om vraagt. Deskundigheid, ervaring en technisch inzicht zijn hiervoor essentieel. 
Of het nu gaat om een paar schuifdeuren onder de gording op zolder, een voorraadkast in de bijkeuken of een op maat gemaakte kast onder de schuinte van de dakhelling, Totaalbouw Zeeland zorgt ervoor dat deze vakkundig geplaatst wordt. Het advies, het inmeten en de montage wordt door Totaalbouw Zeeland verzorgd. Van harte welkom in onze showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden ! 
Mobiele paneelwanden en vouwwanden 
Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgeplitst, vergroot of verkleind worden. Zo kunnen handige multifunctionele ruimtes gecreerd worden voor de eigenaren en/of gebruikers. 
Boekenkasten 
Natuurlijk horen boekenkasten ook in het programma thuis. Al dan niet op maat gemaakt. Modern of klassiek, eenvoudig of zeer luxueus. De zogenaamde kamer-en-suite kasten zijn de laatste jaren weer erg in trek. Prachtige boekenkasten als scheidingswand met daartussen schuifdeuren al dan niet voorzien van glas in lood. We hebben een goede fabrikant gevonden die deze met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding produceert. Deze boekkasten, of eigenlijk zijn het boekenwanden, worden in alle woningtypes toegepast. In nieuwbouwwoningen, bestaande woningen, villa’s en ook in appartementen komen deze wanden goed tot zijn recht. U ziet het, ook hier onderscheiden we ons door de veelzijdigheid. 
 
Interieurbouw 
 
We werken nauw samen met diverse interieurbouwers met elk hun eigen stijl. Desgewenst wordt er samengewerkt met een interieurarchitect. Kasten op maat, balie’s, bureaus en ander meubilair wordt geheel naar uw wensen ontworpen en geproduceerd. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor standaard programma’s kantoormeubilair. 
 
 
Standbouw 
 
Totaalbouw Zeeland is gespecialiseerd in standbouw. Zo maakten we de stands voor LMG/KCND, Rabobank Oosterschelde, Stoffels en Optiled / LUXimprove. Wij hebben ook standaard stands op voorraad zodat die verhuurd kunnen worden voor kleine en grote evenementen. Uiteraard ontzorgen we ook hier en leveren of verhuren we ook tapijt en meubilair. 
 
Vloerafwerking 
 
Vloerafwerking is een specialisme op zich. Doordat we dit ons terdege realiseren hebben we hiervoor een aantal specialisten in ons netwerk. Houten vloeren, natuursteen, tapijt of marmoleum worden vakkundig aangebracht. Uiteraard met volledige garantie en desgewenst met een onderhoudscontract. 
 
Schilderwerk 
 
Voor particulieren, aannemers, scholen, Verenigingen Van Eigenaren, zorginstellingen, winkels, hotels en horecaondernemingen voeren wij graag alle schilderwerken uit. Grote en kleine opdrachten worden met evenveel zorg en enthousiasme uitgevoerd. 
 
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en goed opgeleide vakmensen. Natuurlijk geven wij ook deskundig advies over kleuren en desgewenst ook een meerjaren onderhoudsadvies voor uw woning of bedrijfspand. 
 
Behangen 
 
Schilderwerk is vaak gekoppeld aan behangwerk. Alle soorten behang en glasvlies worden door onze eigen vakmensen probleemloos aangebracht. Omdat we alles in eigen beheer uitvoeren, sluit de planning van de schilders en behangers naadloos op elkaar aan. 
 
Beglazing 
 
Totaalbouw Zeeland wilt u graag ontzorgen. Daarom worden ook alle beglazingswerkzaamheden graag door ons uitgevoerd. Het plaatsen van enkelglas, dubbelglas en glas in lood is dan ook geen probleem voor onze vakmensen. Uiteraard zijn we ook bedreven in het plaatsen van uw hardglazen pui, windscherm, deur of douchecabine. Ook wordt er door ons veel glas toegepast in combinatie met een RVS balustrade of Frans balkon. De regelgeving betreffende letsel- en brandveiligheid wordt steeds uitgebreider. Daarom is het voor u belangrijk zaken te doen met een partner die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en u het juiste advies kan geven. 
 
Wandafwerking 
 
Wandafwerking zoals spackspuiten, granol, spachtelputz en bijzondere verftechnieken worden steeds meer toegepast. Door de toenemende invloed van interieurarchitecten heeft deze manier van decoreren een enorme vlucht genomen. Totaalbouw Zeeland geeft u graag advies over een kleurrijke wandafwerking. 
 
 
Keukens, sanitair en haarden  
 
Totaalbouw Zeeland werkt ook samen met diverse specialisten op sanitair en keukengebied. In alle prijsklassen en stijlen kunnen we keukens en badkamers leveren. U zoekt zelf de keuken of badkamer van uw dromen uit en Totaalbouw Zeeland zorgt voor de coördinatie al dan niet in combinatie met andere werkzaamheden. 
 
Haarden en schouwen worden ook regelmatig toegepast in onze projecten. In nieuwbouw of renovatie verzorgen we graag het gehele traject. 
 
Contructie-, teken- en adviesburo  
Binnen onze bedrijvengroep beschikken we over een eigen teken- en adviesburo voor de bouw. Deels voor onze eigen behoefte, maar zeker ook voor u! 
 
De activiteiten die we aanbieden: 
 
Vergunning aanvraag 
 
Constructieve berekeningen (statistisch) 
o Funderingen (ringbalken, heipalen, betonvloeren, kelderconstructies etc.) 
o Staalconstructies (liggers, spanten etc.) 
o Betonconstructies 
o Houtconstructies 
 
 • Bouwkundig tekenwerk 
 • 3D visualisaties 
 • EPC berekeningen 
 • Ventilatieberekeningen 
 • Daglichtberekeningen 
 • Second opinions 
 • Detachering (inclusief eigen programmatuur)  
 
Welkom bij Totaalbouw Zeeland 
 
Wat kunnen we voor u betekenen? 
 
 • Ontzorgen 
 • Kasten op maat 
 • Interieurbouw 
 • RVS balustrades en leuningen 
 • Waterontharders ( Ecomatch ) 
 • Standbouw 
 • Machinale werkplaats 
 • Timmerwerk 
 • Mobiele paneelwanden en vouwwanden 
 • Sanitair, keukens en haarden 
 • Afbouw 
 • Metselwerk 
 • Stukadoren 
 • Tegelwerk 
 • Vloerafwerking 
 • Schilderwerk 
 • Behangen 
 • Beglazing 
 • Wandafwerking 
 • Teken-, constructie en adviesburo