Stukadoors
Stucadoor Richard in
Venlo
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoor Richard
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoor Richard
Veldzuring 28
5913 DR Venlo

tel: 06-53842694

Extra informatie

Het adres voor al uw   
- Stucwerk 
 
- Spackspuiten 
 
- Spachtelputs 
 
- Sierlijsten 
 
- Frescolori 
 
Stucadoor 
 
Voor alle verschillende stucadoorswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Van het repareren van uw woning-muren tot het volledig stucken van wanden en plafonds in nieuwbouw woningen en renovatie-projecten. 
 
In de loop der jaren is er veel gebeurt op het gebied van stukadoren. Ten eerste is er veel veranderd op het gebied van de materialen. Vroeger werd er met name met kalkspecie gesmeerd, terwijl er tegenwoordig en breed pakket aan gipsen verkrijgbaar zijn. Door de diversiteit aan producten is maatwerk advies vaak noodzakelijk. Goede materialen kennis is daarom ook voor de stukadoor noodzakelijk. Bij Stucadoor Richard zorgen wij er altijd voor dat de laatste nieuwe ontwikkelingen bij ons bekend zijn! 
 
Ten tweede is er veel verandert op het gebied van aanbrengen. De gereedschappen zijn moderner en met name lichter in gewicht geworden. Daarnaast is er een ruime keuze aan machinale gereedschappen. Deze worden niet alleen gebruikt bij het spackspuiten maar ook bij het aanbrengen van gips. Bij grotere oppervlaktes is het vaak sneller om met een machine de gipsen aan te 
brengen Als de gipsen tegen de voorbehandelde wand zijn gespoten, dan wordt de wand vlakgetrokken met een metalen rij. Vakkennis en ervaring zijn hierbij van onschatbare waarde. 
 
 
Het traditioneel stukwerk en gipsspuitwerk wordt meestal gebruikt als tussen laag. Op een ondergrond van kalkzandsteenblokken of normaal gemetselde wanden wordt een egaliserende gips gesmeerd of gespoten. Vervolgens, als de wand/plafond is opgedroogd, dan zal er meestal een hechtgrond aangebracht worden. Dit is een dunne waterachtige substantie die ervoor moet zorgen dat wanden niet te hard aanzuigen. Gips is van naturen een water absorberend product, en zal snel water onttrekken aan een afwerklaag. Als er geen hechtlaag wordt aangebracht dan kan een stukadoor problemen krijgen bij het verwerken van een sierpleister. De sierpleister kan dan te snel opdrogen waardoor de gewenste structuur niet gemaakt kan worden