Stukadoors
JG Stucwerk in
Venlo
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VJG Stucwerk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
JG Stucwerk
Diamanthof 2
5912 SP Venlo

tel: 06 17222776

Extra informatie

JG Stucwerk is een jong en modern stucadoors bedrijf wat streeft naar de volle tevredenheid van haar klanten.   
Wij leveren uiterst professioneel vakwerk, adviseren en denken met u mee en zeker niet onbelangrijk, komen de afspraken die we met u maken altijd na. 
 
En dit alles natuurlijk tegen uiterst scherpe prijzen! 
 
Kijkt u eens gerust rond op onze website. Indien u vragen heeft of op zoek bent naar informatie, dan kunt u contact opnemen via onze webpagina. Hebt u een dringende vraag, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.  
 
Ons specialisme bestaat voornamelijk uit stucadoors werkzaamheden. Denk hierbij aan spachtelputz, barokputz, schuurwerk, gipswerk, etc. 
 
Verder doen wij ook tegel- en metselwerk en tevens schilder- en timmerwerkzaamheden daar waar nodig. 
 
Buiten bovengenoemde werkzaamheden kan het natuurlijk ook zo zijn dat wij voor u lichte sloopwerkzaamheden dienen uit te voeren als onderdeel van uw opdracht. 
 
Waar nodig leveren wij ook advies aan u, zodat u voor u zelf een duidelijk beeld kunt schetsen van datgene wat benodigd is. Zo komt u ook niet voor onverwachte verrassingen te staan. 
 
Kortom; indien nodig kunnen wij voorzien in alle werkzaamheden die samengevat bij u het gewenste eindresultaat leveren.  
 
JG Stucwerk is een jong bedrijf! 
 
Echter is onze ervaring en ruime kennis die we in huis hebben gebaseerd op 4 generaties van stucadoors, wat resulteert in uiterst professioneel vakwerk op het gebied van stucadoors werkzaamheden, tegelwerken en waar nodig bijkomende timmer- en schilderwerkzaamheden. 
 
JG Stucwerk is gevestigd in Venlo, maar wij zijn zeker niet regiogebonden. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.