Stukadoors
M van Boxtel Stukadoors in
Schijndel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Tijmhof 8
5482PN Schijndel

tel: 06-33057732

Extra informatie

M. van Boxtel Stucadoors te Schijndel is het stucadoorsbedrijf van Marco van Boxtel. Marco zit al 23 jaar in het vak en richtte in 2000 zijn eigen bedrijf op.  Onder de knop werkzaamheden kunt u zien op welke terreinen gewerkt wordt. Om een indruk te geven van de uiteenlopende projecten die M. van Boxtel 
de afgelopen jaren heeft aangenomen kunt u eens kijken onder de knop foto's. 
Onze werkwijze 
 
Om voor u een gegarandeerd correcte afwerking te verzorgen bespreken wij vooraf de noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. 
Een goede planning zorgt ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn kunnen opleveren. 
Door goede afspraken te maken komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. 
 
Niets is onmogelijk. Om uw wensen waar te maken stellen wij graag onze uitgebreide kennis en ervaring in het werk. Hierbij zijn onze speerpunten kwaliteit en een persoonlijk advies. 
 
Wij komen graag bij u langs voor een passend advies, uiteraard geheel vrijblijvend.