Stukadoors
Meulders Stukadoors in
Schijndel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VMeulders Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Meulders Stukadoors
Neptunus 23
54782 X Schijndel

tel: 073 5470769

Extra informatie

Advies en begeleiding   
Meulders Stukadoors heeft een vaste werkwijze met de wensen van de klant als uitgangspunt. Wij zullen u adviseren en begeleiden in uw keuze. 
 
Meulders Stukadoors is een erkend stukadoorsbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Meulders Stukadoors is gevestigd in Schijndel en werkt vooral in de regio Noord Brabant, maar ook de rest van Nederland. Met een vast team van 12 gekwalificeerde vakkundige stukadoors, en een groot netwerk van zelfstandigen, kunnen wij iedere klus aan. 
 
Meulders Stukadoors, een vakbekwaam Stukadoorsbedrijf met ervaring in: nieuwbouwprojecten, bestaande woningen, verbouwing en renovatie. 
 
Waar staat Meulders Stukadoors voor: 
 
Kwaliteit van werk 
 
Gekwalificeerd en vakbekwaam personeel 
 
Klantgericht 
 
Snelheid 
 
Allround specialist 
 
Goede prijs – kwaliteit verhouding 
 
Natuurlijk is niets zo overtuigend als referenties van klanten over gemaakte werken: 
 
Zo zegt Roy Steenbakkers: 
 
"Meulders Stukadoors heeft ons hele huis gestukadoord, spachtelputz in kleur op de wanden, gladde plafonds met een platte enkele plint geheel voorzien van texspuitwerk. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en vakmanschap van het werk." 
 
Werkwijze 
 
Meulders Stukadoors heeft een vaste werkwijze met de wensen van de klant als uitgangspunt. Voordat wij een project starten zullen we altijd eerst een werk zelf komen opmeten, waarna u geïnformeerd wordt over de prijs en duur van het werk.  
 
Gaat u akkoord met de gedane offerte dan zullen wij u zorgvuldig uitleggen hoe u verschillende zaken kan voorbereiden zodat we snel en accuraat te werk kunnen gaan.  
 
Wij zullen alle voorbereidingen treffen en werken volgens de gestelde veiligheidsnorm. Wij proberen zo shoon mogelijk te werken meestal zorgt de klant voor de afvalverwerking of dit moet anders afgesproken zijn. Natuurlijk is het zo dat stukwerken vuiligheid met zich meebrengt maar ons streven is zo schoon mogelijk te werken.