Stukadoors
Aannemersbedrijf J. Boom in
Purmerend
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VAannemersbedrijf J. Boom
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Aannemersbedrijf J. Boom
Pascalstraat 22-24
1446 TX Purmerend

tel: 0299-433498

Extra informatie

Aannemersbedrijf J. Boom   
Om u kennis te laten maken met Aannemersbedrijf J. Boom, willen wij u via onze site informeren over het specialisme en de geschiedenis van dit familiebedrijf. Verder laten wij door middel van foto’s enkele bijzondere projecten zien. 
 
Als u vragen heeft kunt u ons altijd mailen of even bellen! 
 
 
Over Aannemersbedrijf J. Boom 
 
Aannemersbedrijf J. Boom is gespecialiseerd in aanbouw, verbouw, dakkapellen, dakopbouw en kunststof kozijnen. De twee zwagers Mario Boom en Martin Babel zijn sinds 2000 de eigenaren van het bedrijf. Zij delen dezelfde visie over het vak van aannemer. "Als we aan een klus beginnen gaan we pas weer weg als het af is". Hiermee geven ze aan dat ze een strakke planning aanhouden. De klant krijgt hierdoor vooraf veel duidelijkheid. Hij weet wanneer J.Boom bij hem begint en hij kan er vanuit gaan dat de klus in één keer afgemaakt wordt. Geen hinderlijke onderbrekingen, door een te volle planning. 
 
Een goede planning betekent ook een goede samenwerking met andere bedrijven. Al jaren werkt J.Boom samen met dezelfde stukadoors, metselaars, elektriciens, etc. Door deze vertrouwde samenwerking worden de verschillende bedrijven op het juiste moment ingezet. Het werk ligt daarom nooit stil en niemand loopt elkaar in de weg. 
 
Al ruim 69 jaar wordt er door de aannemers van Aannemersbedrijf J. Boom met veel plezier gebouwd. De werkzaamheden lopen uiteen. U kunt bij het bedrijf terecht voor het aanbouwen van woningen, voor verschillende interne en externe verbouwingen, nieuwbouw, renovatie en kunststof kozijnen. Uiteraard geven zij u ook bouwadvies en verzorgen ze bouwaanvragen en technische tekeningen. 
 
De zwagers werken voor negentig procent in Purmerend en omstreken en nemen voornamelijk opdrachten van particulieren aan. Service staat bij hen hoog in het vaandel en ze zorgen er dan ook voor dat ze snel, maar zorgvuldig en netjes werken. De werktijden zijn flexibel; als er een noodgeval is, hebben ze altijd tijd!  
 
 
Toen en nu 
 
In 1935 begon de grootvader van J.Boom sr. in Purmerend met zijn aannemersbedrijf. Hij bouwde een georganiseerd bedrijf op. Zijn werkzaamheden bestonden onder andere uit verbouwingen en renovaties. In die periode heeft hij nog meegewerkt aan de bouw van het verzorgingshuis De Rusthoeve in Purmerend. Het goed lopende bedrijf kon hij later overdragen aan zijn zoon. Ook na deze periode bleef het bedrijf in de familie; J.Boom sr. nam het roer over van zijn vader. Onder zijn leiding groeide het bedrijf, waardoor ook het personeelsteam uitgebreid werd. 
 
Vijfenzestig jaar later en vier generaties verder besloot Mario Boom, zoon van J.Boom sr. het bedrijf, wat betreft personeel, niet meer uit te breiden, maar terug te brengen naar twee man. Dat bleek voor hem de juiste stap. Samen met zijn zwager Martin Babel werkt hij hard en met veel plezier aan de verschillende projecten. Door de jaren heen is J.Boom een bekende naam in de omgeving Purmerend geworden. Het kleine bedrijf heeft een persoonlijke en vertrouwelijke uitstraling en dik tevreden klanten.