Stukadoors
de Vries Stukadoors in
Purmerend
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Vde Vries Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
de Vries Stukadoors
Ismailiastraat 52
1448 MR Purmerend

tel: 0299-420815

Extra informatie

De stucadoor voor Purmerend en groot Amsterdam   
de Vries Stukadoors is opgericht in 1995. Het bedrijf is gevestigd aan de Ismailiastraat nr. 52 te Purmerend. 
 
Wanneer u kiest voor stucadoorsbedrijf De Vries biedt dat diverse voordelen. Hierbij alle voordelen op een rijtje: 
 
NOA erkend: Wij zijn NOA erkend en dat levert niet alleen solide eindwerk op maar ook blijvende garanties voor de toekomst. 
Persoonlijk: Zaken doen met Stucadoorsbedrijf Stucadoor De Vries is zaken doen met D. De Vries zelf. Van begin tot eind. En dat is handig de lijntjes zijn kort en u heeft maar één aanspreekpunt. 
Veelzijdig: Het stucadoor werk kent vele differentiaties die bij ons ook mogelijk zijn. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het gewone stukadoorswerk maar zijn wij onder andere ook uw partner wanneer het gaat om spachtelputz, betonlook, granietpleister, airless spuitwerk, sierpleister of frescolori. 
Scherpe prijs: Stucadoorsbedrijf werkt met goed opgeleid personeel en met de laatste technieken. Uw voordeel: niet alleen een strak eindresultaat maar ook tijdwinst. Deze tijdwinst rekenen wij door aan onze klanten. Daardoor kunnen wij niet alleen een mooi eindresultaat behalen maar ook een scherpe prijs. 
 
Het BTW tarief voor stucwerk aan woningen van 2 jaar of ouder is verlaagd naar 6%. 
 
Wij werken als stucadoors in Amsterdam en regio Purmerend. 
 
 
Over ons 
 
de Vries Stukadoors is een stukadoorsbedrijf opgericht in 1995 door vader en zoon. Sinds 2008 heb ik het bedrijf geheel overgenomen van mijn vader. Ik werk veelal voor aannemers en particulieren voornamelijk in de regio’s Amsterdam, Amstelveen en Purmerend. 
 
Producten 
 
Onze producten bestaan uit binnenshuis sierpleisteren (spachtelputz), glad pleisteren en Betonlook maar ook schuurwerk en lijsten / ornamenten / plinten aanbrengen op plafonds en/of wanden behoort tot onze werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij uw buitengevels mooi stukadoren en tevens kunnen wij badkamers en keukens “uitrapen”, zodat deze daarna netjes en strak betegeld kunnen worden. 
 
Overleg en Advies 
 
U wordt goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden van producten en de beste kwaliteit. Wij zullen ook monsters meenemen van de diverse soorten sierpleisters en uiteraard kunt u zelf de kleur bepalen aan de hand van “staaltjes”. Uiteraard nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen ten aanzien van uw eigendommen, indien deze tijdens de werkzaamheden aanwezig zijn in uw huis of bedrijf. Daarnaast voeren wij ook het restmateriaal af. 
 
Offerte 
 
Nadat u per mail of telefonisch om een offerte heeft verzocht, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Wij komen bij u langs om te overleggen wat de mogelijkheden zijn en uiteraard voor het opmeten van de exacte maten. 
 
Indien u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte, zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak maken voor uitvoering van de werkzaamheden.

Stucwerk 

Sierpleister 
 
Een van de mogelijkheden voor de afwerking van uw muren is sierpleister. Sierpleister bestaat uit kleine steentjes die zorgen voor een egale korrelige structuur van uw wanden. U kunt kiezen uit verschillende diktes van de korrels, de dikte bepaalt of uw muren met fijne of grove sierpleister worden behandeld. De sierpleister kan door ons in elke kleur worden aangebracht. Sierpleister kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten sierpleister, zoals: Spachtelputz, Barokpleister, Groef (granol) en Structuurpleister. Sierpleisters zijn hard, stootvast en afwasbaar. Deze afwerkingmethode is goed toepasbaar in nieuwbouw vanwege de elastische en flexibele eigenschappen van het materiaal 
 
Voor meer informatie over de verschillende sierpleisters kunt u contact met ons opnemen. 
 
Glad pleisterwerk 
 
Glad pleisterwerk is een bewerking van uw muren met gips, alleen geschikt voor binnenshuis met een dikte die kan variëren van 2 tot 10 mm. Wij kunnen glad pleisterwerk bij uw huis gebruiken om ruw metselwerk of oude stuclagen glad te krijgen zodat deze daarna geschilderd kunnen worden. Het eindproduct op uw wand bepaalt hoe glad het pleisterwerk uiteindelijk wordt. Glad pleisterwerk kan ook toegepast worden op plafonds. 
 
 
Betonlook 
 
Betonlook is de nieuwe trend in stucwerk. Het geeft een robuust en industrieel karakter aan uw wand, maar is daarnaast ook strak en stijlvol. Met Betonlook heeft u dus een exclusieve unieke wanddecoratie. 
 
De associatie met beton en daarmee een grijze kleur is logisch, maar u kunt dus meer kleur in uw stucwerk aanbrengen. Daarnaast is het mogelijk om meerdere kleurvlakken naadloos in elkaar over te laten lopen. 
 
Door de betonlook te behandelen met olie of lak wordt het stucwerk waterafstotend. Tevens is het hierdoor makkelijk afneembaar. 
 
Betonlook is in ieder geval zeer geschikt voor stucwerk in uw keuken en badkamer maar ook in uw woonkamer geeft het een zeer stijlvol uiterlijk. 
 
 
Schuurwerk 
 
Schuurwerk is een afwerklaag op basis van gips welke aangebracht word op ongeveer een laagdikte van 5 mm op de wand / plafond. Het effect van de slagen welke wij kunnen maken ziet u hiernaast op de door ons geplaatste foto. Wij schuren de wanden en plafonds in wild(schuur)verband. Het voordeel van deze afwerking is dat het materiaal natuurlijk wit opdroogt en dus niet meer geschilderd hoeft te worden. Vanwege de goede vochtregulerende eigenschappen van schuurwerk is het uitermate geschikt voor natte ruimten zoals de badkamer. 
 
 
Lijsten en Ornamenten 
 
Als finishing touch in uw woonkamer of slaapkamer kunt u kiezen voor het laten plaatsen van een ornament of lijst aan uw plafond. Een lijst of ornament past niet alleen in een traditionele woning, maar kan ook heel goed uitkomen in een modern interieur. Een van de mogelijkheden ziet u hiernaast op de foto. 
 
Raapwerk 
 
Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe wanden met behulp van een betrekkelijk dikke laag kalkmortel. Een raapwerklaag is tussen 7 en 20 mm dik. Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te rapen. Raapwerk is mede vanwege zijn dikte ideaal voor de afwerking van vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders.