Stukadoors
stukadoors in Oudesluis
Selecteer een stukadoor
<<=Terug naar provincie Noord-Holland

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacyOverzicht stukadoors in Oudesluis

Stukadoorsbedrijf Dave Boer
Sportlaan 9
1757PG Oudesluis

Stukadoors in buurt van Oudesluis

Van Wijk Afbouw
Sportlaan 6
1701 GN Heerhugowaard

Extra informatie:
........ 12 jaar ervaring. En thuis in alle denkbare stukadoors werkzaamheden. Van Wijk Afbouw is een stukadoorsbedrijf dat een naam hoog heeft te houden. En daar doen we ook alles aan: door dag in dag uit vakwerk te leveren. Veel woningcorporaties, aannemers en particulieren maken gebruik van onze diensten. Flexibiliteit in.......
Van Wijk Stukadoors
Galvanistraat 7
1704ST Heerhugowaard

Extra informatie:
Na enkele jaren met veel plezier als stucadoor in loondienst te hebben gewerkt, waagt Elco van Wijk in 2003 met succes de sprong om zijn eigen stucadoorsbedrijf te beginnen. Inmiddels is Van Wijk Stucadoors uitgegroeid tot een onderneming met verschillende stucadoors in dienst. Samen streven zij naar een sterk bedrijf, waar kwaliteit, .......
Jos van der Lee Stukadoors
Graanmolen 30
1703PH Heerhugowaard

Extra informatie:
Jos van der Lee Stukadoors is een onderneming met meer dan 30 jaar ervaring. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn op alle gebieden van deze ambacht. Met uitgangspunt om altijd kwalitatief en hoogwaardig werk af te leveren.
Pankras Stukadoorsbedrijf
Grote Sloot 24
1754JE Burgerbrug

Extra informatie:
Stukadoorsbedrijf Pankras al ruim 22 jaar ervaring en nog steeds met veel pezier, de afwerking van een huis is het mooiste wat er is. Altijd alles in overleg . Ook creatief werken met kleur , wij staan overal voor open.


Plaatsen in omgeving van Oudesluis

Schagerbrug (1 stukadoor)
Sint maarten (1 stukadoor)Bent u een stukadoor uit Oudesluis of elders en wilt u uw stukadoors activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oudesluis staat momenteel 1 stukadoor vermeld.