Stukadoors
Van Wijk Afbouw in
Heerhugowaard
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVan Wijk Afbouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Van Wijk Afbouw
Sportlaan 6
1701 GN Heerhugowaard

tel: 072-5318255

Extra informatie

Bijna 12 jaar ervaring. En thuis in alle denkbare stukadoors werkzaamheden.   
Van Wijk Afbouw is een stukadoorsbedrijf dat een naam hoog heeft te houden. En daar doen we ook alles aan: door dag in dag uit vakwerk te leveren. 
 
 
Veel woningcorporaties, aannemers en particulieren maken gebruik van onze diensten. 
 
Flexibiliteit in dienstverlening gaat bij van Wijk hand in hand met betrouwbaarheid. Door een strakke planning en een optimale coördinatie kunnen we slagvaardig optreden. 
 
 
Stukadoorswerk heeft altijd te maken met vakmanschap. Van Wijk Afbouw geeft u de zekerheid van medewerkers die dat vakmanschap in de vingers hebben, veilig werken en met oog voor de belangen en wensen van onze opdrachtgevers. 
 
De professionele en vakkundige stucadoor uit Heerhugowaard 
 
Voor al uw stucwerk van A tot Z 
 
Van Wijk Afbouw levert alle soorten stucwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. 
 
Bent u op zoek naar een glad, strak plafond, een strakke wand, saus klaar pleisterwerk, een adembenemend schuurplafond, een betonlook of misschien wel een prachtige wand afwerking met een van de vele soorten sierpleisters? 
 
Welk effect u ook wilt - van een marmerlook tot spachtelputz in iedere gewenste kleur, het is allemaal mogelijk. Van Wijk is in alle soorten stucwerk zeer bekwaam en realiseert als ervaren stukadoor het meest optimale resultaat. 
 
Geen 21% maar 6% BTW! 
 
Is uw woning 2 jaar of ouder, dan is stucwerk ook nog eens een stuk voordeliger. De stucadoor mag dan namelijk het lage BTW tarief van 6% hanteren in plaats van de gebruikelijke 21%. Het enige wat u hoeft te doen is een ouderdomverklaring te ondertekenen die wij bij de offerte voegen, voor de rest hoeft u niets te doen. 
 
NOA Afbouwgarantie 
 
Wat ook niet onbelangrijk is; op al het werk van Van Wijk Afbouw kunt u NOA Afbouwgarantie krijgen. Dat houdt in dat het werk wordt uitgevoerd volgens consumentenvoorwaarden die zijn opgesteld in overleg met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daarnaast heeft u garantie op stucwerk.  
 
Kiest u voor van Wijk Afbouw, dan kiest u dus voor vakmanschap én voor zekerheid. 
Contact 
 
Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben, wilt u nader kennis maken met ons bedrijf of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan U graag te woord.