Stukadoors
Johan Pluim Stukadoors in
Nunspeet
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VJohan Pluim Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Johan Pluim Stukadoors
Waterweg 6a
8071 RS Nunspeet

tel: 0341264488

Extra informatie

Johan Pluim schilderwerken bestaat sinds 1998.   
Het bedrijf levert een breed pakket aan diensten zoals: 
 
- Nieuwbouwschilder 
- Renovatie 
- Wandafwerking 
- Plakken van glasweefsel 
- Stukadoorswerkzaamheden 
- Zetten van glas 
 
En is uw dakkapel toch aan vervanging toe of heeft u nu toch de 
knoop doorgehakt voor die grotere ruimte d.m.v een nieuw 
dakkapel, ook daar voor bent u bij Johan Pluim Stukadoors 
aan het goede adres. 
 
De ‘R’ zit weer in de maand…Tijd voor de winterschilder! Schildersbedrijf Johan Pluim is de komende periode actief als winterschilder. Wat betekent dat voor u? U kunt ons direct inschakelen voor onderhoud aan uw huis of complex. Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste huiskamer, hal, overloop, slaapkamers, etc. Wij adviseren u graag over kleur- en materiaalgebruik. Nieuw is dat de winterschilder ook naar buiten gaat. systeemcoat LT is uitgerust om uw kozijnen, gevel en het hele exterieur in de wintermaanden onder handen te nemen. Hoe? Met speciale voorzieningen, zoals steigers en afscherming wanneer dit nodig is. Ook werken wij met speciale winterverven die bij lagere temperaturen een schitterend en duurzaam resultaat geven. Dit alles onder deskundige begeleiding en voorzien van kwaliteitsgaranties. Daar staat de winterschilder borg voor! 
 
En de prijs? Dit is nu extra aantrekkelijk. Nu de ‘R’ in de maand zit hebben wij een speciale winteraanbieding: 10 % korting op de projectprijs. 
 
Meer weten? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak en vrijblijvende offerte. Want het is weer tijd voor de winterschilder! 
 
Producten 
 
 
Johan Pluim schilderwerken kiest voor kwaliteit, om die te kunnen bewaken stellen wij een aantal cruciale randvoorwaarden. 
Zo wordt gewerkt met de beste materialen, goed opgeleid personeel en niet te vergeten zijn wij optimaal gemotiveerd om voor u het beste resultaat neer te zetten. 
 
De kosten en het beste materiaal die een professionele schilder met zich meebrengen zijn weliswaar hoog, maar de duurzaamheid is zo groot dat die gemakkelijk terug verdiend worden. 
Mensen kiezen steeds vaker voor kwaliteit en duurzaamheid, duurzame verf voorkomt dat de ondergrond voortijdig vergaat, vervangen van met name hout is duur en milieu belastend. 
 
Wilt u meer informatie selecteer dan 1 van de volgende producten: 
 
- Glasweefselbehang 
- Muurverf 
- Primer 
- Systeemcoat 
- Urethancoat

Specialiteit
  • Behang  
  • Wandafwerking