Stukadoors
J.Keppel Stucadoors & Tegelzetters, Schilderwerken in
Nunspeet
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VJ.Keppel Stucadoors & Tegelzetters, Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
J.Keppel Stucadoors & Tegelzetters, Schilderwerken
Schorsendal 11
8072 PC Nunspeet

tel: 06 - 53921140

Extra informatie

Voor bedrijven en particulieren   
Door betrouwbaarheid en kwaliteit is J. Keppel uitgegroeid tot het stucadoors tegelzetters en schilderwerken van Nunspeet en omstreken. Vanuit de vestiging in Nunspeet voert J. Keppel projecten uit in heel Nederland. 
 
Als professionele onderneming stelt J. Keppel er groot belang in te voldoen aan alle normen op gebied van kwaliteit en bedrijfsveiligheid. Bovendien houdt het de markt scherp in de gaten met het oog op de nieuwste ontwikkelingen. Het feit dat wij NOA, VCA, ISO en KIWA gecertificeerd zijn onderstreept onze professionele werkwijze. Maar echt tastbaar wordt onze kwaliteit vooral in de gerealiseerde projecten en de tevreden groeiende kring van opdrachtgevers. 
 
Stucadoorswerk 
 
Stucadoorswerk zal altijd voor een groot deel handwerk blijven, vooral bij verbouw en renovatie. Lastige hoeken, beschadigde of uit lood gezakte muren en plafonds vragen om een stukadoor die met handigheid en ervaring ieder oppervlak weer recht en vlak strijkt. Daarnaast heeft de echte vakman een gedegen kennis van de best passende stucadoorsoplossing voor iedere ondergrond, rekening houdend met de hechtwaarde, de vochtigheid en de gewenste uitstraling.  
 
Werkwijze 
 
 
Stap 1. Het eerste contact 
 
U heeft iets te bouwen of verbouwen en zoekt een betrouwbaar Stucadoors-, tegelzet- of schilderwerkbedrijf met bewezen kwaliteit. Zodoende besluit u J.Keppel te bellen om te informeren naar de mogelijkheden. Of u laat een vraag achter op het webformulier, omdat u morgen geen tijd heeft om te bellen.  
 
Stap 2. Inventarisatie en offerte 
 
Naar aanleiding van uw verzoek, komt Keppel bij u langs om de werkzaamheden op te nemen. Aanvullend advies op basis van ervaring en deskundigheid waar u uw voordeel mee kunt doen krijgt u er gratis bij. J.Keppel neemt de inventarisatie mee en zet deze direct om in een scherpe offerte.  
 
Stap 3. Planning en voorbereiding 
 
Ruim van te voren krijgt u de planning van Keppel over het tijdstip waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ook staat hierop aangegeven in welke staat de werkplaats dient te zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Zo kunt u uw ontruimings- of afplakwerkzaamheden tijdig afstemmen, mocht dat nodig zijn. Als u twijfelt over welke voorbereidingen u zelf moet treffen, dan neemt u van te voren gewoon nog even contact op met J.Keppel.  
 
Stap 4. Aan de slag 
 
J.Keppel staat voor de deur. Het werk gaat beginnen. Tijdens het werkproces laat J.Keppel zien waar het goed in is. Werkzaamheden worden vlot, maar geconcentreerd en met vakmanschap uitgevoerd. J.Keppel houdt het resultaat scherp in de gaten en springt in waar onvoorziene omstandigheden zich voordoen.  
 
Stap 5. Controlemoment 
 
Een tevreden klant is de beste reclame. J.Keppel ruimt de boel daarom weer netjes op en na afloop nemen we de tijd voor een eindcontrole waarbij we samen met u de werkzaamheden nalopen. Als u reden ziet om ons te wijzen op onzorgvuldigheid of onvolledigheid, schroomt u zich niet! Minpuntjes zijn beneden onze stand, dus die lossen we graag op.