Stukadoors
M-afbouw in
Nijmegen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VM-afbouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
M-afbouw
Binderskampweg 29U2
6545 CA Nijmegen

tel: 024-6455068

Extra informatie

Wij staan al wat jaren bekend om onze kwaliteit en flexibiliteit in de afbouwsector, wat betreft het afwerken van gipswanden en plafonds voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ons sterke punt is een goede planning en het nakomen van gemaakte afspraken.  Verschillende soorten gips(vezel)platen worden door onze ervaren afwerkers (spachtelaars) vakkundig afgewerkt, zoals gipskarton, duragyp, rigidur, fermacell en rigitone, in het door u bepaalde afwerkingsniveau.  
 
Wij zijn een bedrijf dat al wat jaren gespecialiseerd is in het afwerken van diverse soorten gipsplaten. Zowel wanden als plafonds in elk gewenst niveau. 
 
We werken door bijna heel het land met ons enthousiast en vakkundig personeel. 
 
Onze sterke punten zijn: 
 
  • Netheid, dé finishing touch 
  • Goede communicatie 
  • Gemaakte afspraken nakomen 
 
Naast vakkundigheid en kwaliteit is enthousiasme ook een belangrijk woord voor ons; deze twee samen maken een goede werksfeer, wat erg belangrijk is. 
Met plezier kwaliteit maken, zo moet het zijn!