Stukadoors
Bosch Stukadoors in
Nijmegen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBosch Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Bosch Stukadoors
Zellersacker 2116
6546 HR Nijmegen

tel: 06-14882482

Extra informatie

Wij houden van ons werk   
Bosch Stukadoors is een traditioneel stucadoorsbedrijf gevestigd in Nijmegen. Ons klantenkring bestaat vooral uit nieuwbouw en renovatie voor particuliere opdrachtgevers, daarnaast werken wij ook voor aannemers en schilders uit nijmegen en omgeving. Met ons heeft u de juiste stukadoor voor al uw stucwerk gevonden van zowel kleine als grote opdrachten. 
 
Voor alle voorkomende stukadoors werkzaamheden kunt u terecht bij Bosch stucadoors Nijmegen. Zoals het stuccen en afwerken van binnen en buiten wanden en plafonds. Denk hierbij aan het stucadoren van wanden met diverse soorten van afwerking zoals glad (sausklaar) stucwerk, schuurwerk, sierpleisters zoals spachtelputz ,betonlook , italiaans pleisterwerk en de complete lijn van Frescolori. Wij kunnen ook zorgdragen voor het airless latex schilderwerk van de wanden en plafonds, hierdoor kunnen wij een compleet plaatje afleveren. 
 
Ook voor uw plafonds is en volop keuze zoals strak gestucadoort met eventueel lijstwerk of een plafond gestuct met stijlvol schuurwerk. Door onze jarenlange ervaring in combinatie met hoogwaardige producten, kunnen wij een perfect stukje werk bij de klant opleveren. Betrouwbaarheid, kwaliteit, service en het nakomen van gemaakte afspraken met klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Neem contact op voor een scherpe prijs. 
 
Tevens zijn wij aangesloten bij de Noa (Nederlandse ondernemingsvereeniging voor afbouwbedrijven.) en het Bedrijfschap afbouw.) 
 
6% BTW 
 
Onderhoud en verbetering van particuliere woningen ouder dan 2 jaar vallen sinds 15 september 2009 onder het lage BTW tarief. Althans voor zover het schilder- en stucadoorswerk betreft. 

In Europees verband is afgesproken vanaf 1 januari 2000 een experiment te doen met verlaagde BTW tarieven voor arbeidsintensieve sectoren. Het lage BTW tarief voor kappers en rijwielherstellers heeft volop het nieuws gehaald: dat het lage tarief van 6% ook geldt voor het schilderen en stukadoren van huizen ouder dan 15 jaar die door particulieren worden bewoond is minder bekend. Dit was van toepassing tot 15 september 2009. De regeling is met ingang van die datum versoepeld naar "twee jaar." 

Om in aanmerking te komen voor het 6% tarief moeten wij voor de Belastingdienst beschikken over een zogenaamde "Ouderdomsverklaring"