Stukadoors
Marcel Seuren Stukadoors in
Horst
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VMarcel Seuren Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Marcel Seuren Stukadoors
Bemmelstraat 7
5961HM Horst

tel: 077-3988145

Extra informatie

Stukadoorsbedrijf Marcel Seuren   
Stukadoorsbedrijf Marcel Seuren uit Horst is dé specialist op het gebied van stucwerk, renovatiewerkzaamheden, sierpleisterwerken, utiliteitsbouw, nieuwbouw en spuitwerk. We werken voor zowel bedrijven als particulieren in Zuid-Nederland en werken voor diverse aannemers uit de regio Horst aan de Maas - Venlo - Venray. 
 
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte! 
 
Over ons 
 
Stukadoorsbedrijf Marcel Seuren is een erkend stukadoorsbedrif met een aantal vaste medewerkers in dienst en heeft in de loop der jaren een betrouwbare en vakbekwame reputatie opgebouwd bij zowel particulier en zakelijke markt. 
 
Kwaliteit en vakmanschap 
 
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) zodat u verzekerend bent van kwaliteit en vakmanschap. 
 
Erkend leerbedrijf 
 
Als erkend leerbedrijf voelen wij ons verplicht de leerlingen goed te begeleiden en uiteindelijk te brengen tot het behalen van een diploma. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de reguliere opleiding of het samenwerkingsverband. 
 
Lagere btw op verbouwingen 
 
Om de woningmarkt te stimuleren gaat het btw-tarief omlaag van negentien naar zes procent op de totale factuur. De te verbouwen of te renoveren woning moet minimaal twee jaar oud zijn. Voor meer informatie kijkt op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.