Stukadoors
Stukadoors Roeffen Peeters in
Horst
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors Roeffen Peeters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors Roeffen Peeters
Venloseweg 70
5961 JD Horst

tel: (0)6-28384411

Extra informatie

U kunt bij ons terecht voor alle soorten stukadoorswerk. Denk daarbij aan sierpleisterwerk. Maar we leveren ook gips- en cementlijsten en ornamentenwerk. Daarbij adviseren we u graag. Met bijvoorbeeld pleisterwerk en een plint ziet ook het vaak vergeten plafond er heel anders uit.   
Voor wie? 
 
Of u nu particulier of onderaannemer bent. Of een nieuwbouw-, restauratie, renovatie. U vindt in ons een betrouwbare partner. We garanderen oogwaardige kwaliteit en producten tegen een gezonde prijs. 
En een vakman die de vereiste diploma’s en vakkennis heeft. 
 
Ons bedrijf levert: 
 
- Sierpleisterwerk 
- Pleisterwerk 
- Schuurwerk 
- Lijst- en ornamentenwerk 
- Buiten stukadoorswerk (geen gevel isolatie) 
- Texspuiten (bekijk video) 
- Spakspuiten 
- Gipsplaat afwerkingen 
 
PRIJSOPGAVE 
 
U vindt hier geen prijsopgave. Wel leggen we uit hoe we de prijs van ons werk berekenen en waar die van afhankelijk is. Ook vertellen we u iets over de 6%-regeling. Dat is een werkgelegenheid bevorderend initiatief van de Europese ministers van Financiën waarmee u zich tot 13% BTW kunt besparen. Mits u aan bepaalde voorwaarden voldoet. 
 
Wat kost het? 
 
Stukadoorswerk is precisiewerk. Bovendien is het afhankelijk van de afmetingen van het te bewerken oppervlak. Ook gebruikt materiaal, ondergrond en laagdikte bepalen de prijs. Daarnaast hangen de kosten samen met de noodzaak van een bepaalde voorbehandeling. 
 
Soms moeten we bewapeningsgaas gebruiken om scheuren te voorkomen. 
Of zogenaamde hoekbeschermers in de hoeken plaatsen. Ook deze factoren bepalen de prijs. Het is dus lastig om een reële prijsopgave te geven zonder de werkplek te hebben gezien. 
 
13% korting op BTW 
 
Met ingang van 15 september 2009 geldt het verlaagde btw-tarief ook voor het stukadoren van huizen van 2 jaar en ouder. Eerder gold dit 6 procentstarief alleen voor huizen die ouder zijn dan 15 jaar. 
 
Binnen en buiten 
 
Het maakt niet uit of u het stucwerk binnen of buitenshuis laat uitvoeren. Uw garage, schuur, serre en aan- en uitbouw komen ook in aanmerking voor het verlaagde tarief. Dan moeten ze wel op hetzelfde perceel liggen als uw woning. 
 
WERKWIJZE 
 
We zijn gedreven in ons vak. We kunnen er voor zorgen dat alles afgedekt en afgeplakt is. 
Het verwijderen van de overige afval zullen in overleg worden verwijderd. Natuurlijk komen we onze afspraken na. Want we stemmen ons werk nauwkeurig af op uw wensen en behoeften.En daarmee voorkomen we misverstanden. 
 
Zo heeft u eerder plezier van een goed eindresultaat. Dat bovendien soepel tot stand is gekomen. Of u nu ondernemer bent of particulier. En of het nu gaat om nieuwbouw- renovatie- of restauratie. 
 
Kenmerkend voor ons bedrijf is de persoonlijke benadering. Maar ook resultaatgericht als het de kwaliteit van ons werk betreft. Zodat u weet waar u aan toe bent, van oriënterend gesprek tot oplevering en nazorg. 
 
U kunt ons inschakelen voor elk soort stucwerk. We renoveren oude herenhuizen, maar ons stucwerk geeft ook uw nieuwe of bestaande woning uitstraling. We draaien onze hand niet om voor restauratie van authentieke panden.