Stukadoors
Sense Stuc B.V. in
Breda
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VSense Stuc B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Sense Stuc B.V.
Mathenessestraat 41
4834 AE Breda

tel: 076 - 5658192

Extra informatie

Met wandafwerking legt u de basis voor uw interieur. Een sfeerbepalende afweging, die u niet snel opnieuw kunt maken. Sense Stuc B.V. helpt u om tot de perfecte keuze te komen. In onze showroom ziet én voelt u het volledige pallet aan stucwerk. Onze medewerkers adviseren u graag over de stucstijlen die het best aansluiten op uw leven.   
Sense Stuc B.V. is zeker niet onervaren. De onderneming is een afsplitsing van het ruim 80 jarige Visker stucadoorswerken. Met 20 mensen in vaste dienst - stucadoors- , schilders-, adviseurs-, en ondersteunend personeel - raken we niet snel in de problemen. We stellen hoge eisen aan onze vakmensen. Ze beschikken allen over een gedegen opleiding en houden voortdurend hun kennis op peil.