Stukadoors
Stucadoors Michel de Jong in
Breda
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoors Michel de Jong
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoors Michel de Jong
Speelhuislaan 68
4815 CG Breda

tel: 06 16962954

Extra informatie

Mijn Stukadoorsbedrijf   
Persoonlijk 
 
Ik ben Michel de Jong wonende te Breda, gehuwd, 3 kinderen en ben al vele jaren werkzaam als stukadoor in de regio West Brabant. 
 
Bedrijfsfilosofie 
 
De laatste jaren werk ik voor mijzelf mede omdat ik kwaliteit van het werk belangrijker vind dan kwantiteit. Ik werk zelf erg secuur, netjes en zorg dat de rommel achteraf wordt opgeruimd. Ik ga ervoor om in goed overleg met mijn opdrachtgever te werken en probeer zo flexibel mogelijk te zijn om aan de wensen van de klant tegemoet te kunnen komen. Dus bij het uitlopen van de bouw is er geen probleem. 
 
Indien een karwei voor mij alleen wat te groot dreigt te worden kan ik een bevriende collega inschakelen. Zo hebt u niet te maken met twee verschillende werknemers. Alle klussen worden door mijn bedrijfje uitgevoerd en alleen van mij krijgt u een rekening en alleen ikzelf ben persoonlijk verantwoordelijk voor de geleverde diensten. Voor het behoud van uw kostbare woninginrichting maken wij gebruik van speciale afdekmaterialen. Wij leveren onze projecten schoon op en voeren zelf ons bouwafval af. Kortom een keurig schone werkuitvoering en oplevering. 
 
 
Wij werken zowel voor particulieren als het bedrijfsleven en zijn aangesloten bij de door de Overheid ingestelde Bedrijfschap. 
 
 
Neemt u eens verder een kijkje op onze site, dan kunt u kennis maken met de diverse mogelijkheden op het gebied van stukadoren.