Stukadoors
Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf in
Zoetermeer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVan Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf
Robijn 1/A
2719SJ Zoetermeer

tel: 06-54676602

Extra informatie

Is de gevel van uw woning toe aan een frisse make-over? Wilt u dat het stuc- en schilderwerk in uw bedrijfspand weer even ‘strak in het pak’ zit als de klanten die u ontvangt? Droomt u al jaren van een zonnige serre, maar ziet u op tegen de investering?   
Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf bewijst graag dat kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Onze enthousiaste medewerkers combineren jarenlange ervaring met liefde voor het vak en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Van periodiek onderhoud tot grootschalige renovatie, en van strak kantoorpand tot sierlijk monument: kiezen voor Van Gelderen betekent kiezen voor een fraai en duurzaam resultaat. 
 
Veelzijdig en vakbekwaam 
 
Bovendien gaan wij verder waar veel anderen stoppen. Zo kunt u ook op onze specialisten vertrouwen bij complexe projecten, zoals exclusieve wand- en plafondafwerkingen, reparaties na brand- en waterschade, restauraties en timmerwerkzaamheden. En wilt u uw meubels een tweede leven gunnen? Onze moderne meubelspuiterij is hét adres voor hoogwaardig spuitwerk!  
 
Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf is sinds de oprichting in 1990 uitgegroeid tot een professionele partner voor particulieren en middelgrote bedrijven in de regio Haaglanden. Onze duidelijke focus op kwaliteit en heldere informatie – we zijn pas tevreden als u dat bent en adviseren u altijd uitgebreid over materialen en mogelijkheden – wordt gewaardeerd door een brede klantenkring. 
 
Snel en slagvaardig 
 
In aanvulling op onze ‘standaard’ dienstverlening, hebben we een aantal bijzondere specialisaties, variërend van het aanbrengen van exclusieve plafondafwerkingen en het spuiten van meubels tot restauraties na brand- en waterschade. Maar ook omvangrijke werkzaamheden aan (rijks)monumenten zijn bij ons in goede handen. Bij de uitvoering van al onze projecten – groot of wat kleiner, particulier of zakelijk – zetten we alles op alles om ongemak tot het minimum te beperken. U mag dan ook rekenen op een strakke planning en op professionals die er de schouders onder zetten om de ’deadline’ te halen.

Specialiteit
  • Schilderwerk 
  • Onderhoudsabonnement 
  • VanGelderenGarantieplan 
  • Spuitwerk 
  • Sierpleister 
  • Spack-spuitwerk 
  • Timmerwerk 
  • Kleuradvies  
  • Plafondafwerking