Stukadoors
M vd Berg Stukadoors in
Zevenhuizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VM vd Berg Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
M vd Berg Stukadoors
Lange Zijde 12
2761AV Zevenhuizen

tel: 0180-634979

Extra informatie

M vd Berg Stukadoors is een vertrouwde naam in West-Nederland op het gebied van stukadoorswerken, zowel voor aannemers en particulieren opdrachtgevers. Ons specialisme richt zich op het complete pakket van raapwerk, spachtelputz, schuurwerk, buitengevels, spackspuitwerken en diverse andere stucwerkzaamheden.   
M vd Berg Stukadoors sinds 1995 werkzaam, is een kleine zelfstandige ondernemer die zich voornamelijk richt op kleine aannemers en grote particulieren. 
U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden, informatie en vrijblijvende offerte. U kunt telefonisch een afspraak maken of een mail versturen via contact. Wij werken ook met een laag btw tarief (6%) voor particulieren, mits de woning ouder is dan 15 jaar.  
 
Technieken 
 
Lijsten en Ornamenten 
 
Deze techniek wordt toegepast in zowel kleine ruimte's als in grote ruimte's denk aan herenhuizen, villa's etc. Deze lijsten en ornamenten zijn in verschillende varianten te verkrijgen. 
 
Spachtelputz 
 
Deze techniek wordt veel gebruikt in deze tijd, in zowel woonkamer, badkamer, toilet, zolder, slaapkamer keuken etc. Spachtelputz kan gelijk op kleur aangebracht worden in verschillende korrelgrootte. 
 
Pleisterwerk 
 
Dit kan in plaats van spachtelputz op de wanden. Op plafond kan het gecombineerd worden met lijstwerk en ornamenten. Pleisterwerk is glad stucwerk en klaar om gesausd te worden. 
 
Schuurplafond 
 
Deze techniek kan in plaats van pleisterwerk op wanden en plafonds. Deze techniek geeft een wolk effect en hoeft niet gesausd te worden.