Stukadoors
Zeister stukadoors in
Zeist
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

TROELSTRALAAN 18
3705 CR Zeist

tel: 030 2746546

Extra informatie

Zeister Stukadoors is al 10 jaar gespecialiseerd in plafond en wandafwerking.   
U verlangt naar kwaliteit en daarom zoekt u een professionele en betrouwbare stukadoor. Zeister Stukadoors garandeert u scherp geprijste kwaliteit, die u mag verwachten van 10 jaar vakmanschap. 
 
Als stukadoors en afbouwbedrijf met een NOA-afbouwgarantie, staan wij garant voor: 
 
  • Een heldere en duidelijke offerte 
  • Goede afspraken over meer- en minderwerk 
  • Een klantgerichte service 
  • Garantie van 5 jaar op het afgeleverde werk 
 
Wij zijn een NOA erkend en gespecialiseerd stukadoorsbedrijf dat een zeer goede terugblik heeft op tevreden klanten. Inmiddels zijn wij een veelgevraagde onderneming voor bouwbedrijven, aannemers, woningverenigingen en particulieren. 
 
Onze stukadoors maken heldere afspraken met u. Wij hebben verstand van zaken en staan niet alleen zelf garant voor ons werk; als NOA erkend bedrijf houden wij ons aan de belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen. Alleen zo krijgen en behouden wij de NOA-afbouwgarantie. 
 
Meer informatie kunt u verkrijgen via ons contactformulier. 
Wij staan u graag te woord! 
 
Glad stucwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond. Houdt u van een nette frisse aanblik van u wanden en plafonds? Dan is pleisterwerk de juiste keuze voor u. 
 
Wij zorgen ervoor dat uw wanden of plafonds spiegelglad worden gestuct en ze zijn na afloop geschikt om te sausen/schilderen. Hierbij kunt u voordelig bij ons terecht voor een selectie aan verschillende afwerktechnieken. 
 
Bekijk hier onze referenties. 
 
Goed om te weten: bij vakkundig aangebracht stucwerk draagt deze techniek bij aan een stijging in de waarde van het pand. 
 
Wanneer u besluit om uw wanden & plafonds door ons te laten sausen na het stucen dan kunt u een enorme korting verwachten. 
 
Een hedendaagse moderne afwerking is het glad en vlak bepleisteren van wanden en plafonds. Dit zorgt voor een luxe en rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Glad pleisterwek past in elk interieur.