Stukadoors
Aannemersbedrijf Schoenaker in
Wijhe
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VAannemersbedrijf Schoenaker
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Aannemersbedrijf Schoenaker
Enkweg 42
8131VJ Wijhe

tel: 0570 521432

Extra informatie

6% BTW regeling   
In het woningmarktakkoord dat woensdag 13 februari tot stand is gekomen, is afgesproken dat het btw-tarief wordt verlaagd op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen (ouder dan 2 jaar). 
 
Dit houd in dat het btw tarief over de arbeidskosten van 21% naar 6% wordt verlaagd. Het gaat om een tijdelijke maatregel die is ingegaan op 1 maart 2013 en loopt tot 1 maart 2014. 
 
Profiteer dus nu en bespaar 15% op de arbeidskosten! Wilt u inzien hoeveel geld u bespaart, meer informatie over de 6% btw regeling of wilt u direct profiteren neem dan gerust contact met ons op. 
 
 
Historie 
 
Honderd jaar geleden begon Gradus Schoenaker met zijn aannemersbedrijf in Wijhe. Dat was in de tijd dat een boerderij bouwen, één jaar werk betekende. Een eeuw Schoenaker wordt gevierd met een feestelijk open huis met demonstraties op zaterdag 30 juni van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom.  
Rein Schoenaker: ,,Het feest is vooral uit dankbaarheid voor het vertrouwen dat de klanten al zó lang in het aannemersbedrijf hebben.’’ 
 
Familibedrijf 
 
Schoenaker is een echt familiebedrijf dat begon met Gradus Schoenaker, overging op zijn 4 zonen en daarna op de huidige eigenaar Rein. En de kans is groot dat zoon Roy in de voetsporen treedt van zijn vader. Roy doet MBO bouwkunde. 
,,Ik heb mijn opa Gradus nog jaren gekend. Hij kwam uit Baak en mijn oma was van Roesink van de Boskamp. Gradus vestigde zich als jonge man van 23 jaar aan de Withuisweg en later verhuisde het bedrijf naar deze plek aan de Enkweg.’’, vertelt Rein die de stoven laat zien waar Gradus beroemd om was (stoven - van hout met daarin een terracotta kom voor de gloeiende kooltjes – die de mensen vroeger meenamen naar de kerk om hun voeten warm te houden). Het bedrijf verkocht kalk en had een timmerwerkplaats. 
 
Grote aannemer 
 
Volgens Rein was het voor Wijhese begrippen een grote aannemer voor nieuwbouw en onderhoudswerk met behoorlijk wat personeel in dienst. Jan, de zoon van Gradus zat aanvankelijk samen met drie broers in het bedrijf maar, maar door omstandigheden heeft Jan het bedrijf voortgezet en zijn broer Hein deed de administratie. 
Rein, de zoon van Jan, heeft na zijn opleiding eerst een aantal jaren bij Dokman gewerkt en kwam in 1982 door de slechte tijd in de bouw weer terug bij zijn vader en nam het in 1990 samen met zijn vrouw Karin over. En al is het momenteel geen beste tijd in de bouw, Rein hoor je niet klagen. Karin doet de administratie en hij heeft een timmerman aan het werk. ,,’t Is wel moeilijker maar we hebben steeds goed werk gehad en de vooruitzichten zijn ook goed. Er zit echt wel toekomst in het bedrijf.’’ filosofeert Rein. 
 
Vaste klantenkring 
 
Schoenaker, met veel vaste klanten in Wijhe en omgeving, richt zich met name op onderhoud en renovatie, aanbouwtjes en verbouwingen zoals het moderniseren van een badkamer, maar ook op het kleine werk zoals een nieuw slot in de deur zetten dat voorzien is van het Politiekeurmerk of de reparatie van een raam. Kozijnen en ramen worden in eigen werkplaats gemaakt. Maatwerk en een stuk vakwerk maar wel met de machines van nu. 
Het aannemersbedrijf werkt samen met vaste metselaars, stukadoors, tegelzetbedrijf en een installatiebedrijf. Rein: ,,Het grote voordeel is dat je met mensen samenwerkt waarvan je op aankan, die betrouwbaar zijn en waarvan je weet dat ze een goed stuk vakwerk leveren.’’ 
 
Open Huis 
 
Tijdens het open huis is er een demonstratie van diverse modellen binnendeuren en een stand met nieuwe kunststofproducten zoals onderhoudsarme gevelbekleding en dakrandafwerking. ,,Ik was niet zo kunststof minded maar dit nieuwe materiaal is van goede kwaliteit en duurzaam. Ik zie daar toekomst in.’’ 
 
Werkzaamheden 
 
Als all-round bedrijf verzorgt Schoenaker alle disciplines binnen de klein-bouw. Of het nu gaat om aan- of verbouw, fijn timmerwerk, onderhoud of renovatie. Per project werken wij met een reeks aan vaste onderaannemers die we al naar gelang de wensen inplannen. Het grote voordeel is dat deze samenwerking is gestoeld op een vaak jarenlange werkrelatie. Betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit zijn daarmee gewaarborgd. 
 
Na een gesprek om de wensen door te nemen wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Vervolgens bespreken we of alle punten zijn doorgenomen en maken we een planning. Gedurende een project zijn er verschillende contact-momenten om door te nemen of alles naar wens verloopt. Dan kan worden besproken of er meer- of minderwerk aan de orde is of dat er aanpassingen wenselijk zijn op de oorspronkelijke plannen.

Specialiteit
  • Architect  
  • Maatwerk  
  • Ramen  
  • Woningen