Stukadoors
Toonen Dekkers Stukadoors in
Wijchen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VToonen Dekkers Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Toonen Dekkers Stukadoors
Blauwe Hof 6136
6602ZM Wijchen

tel: 024-6418672

Extra informatie

Wist u dat?   
Voor stukadoorswerkzaamheden in particuliere woningen ouder dan 15 jaar geldt een lager BTW tarief van 6%* i.p.v. 19% na ondertekende ouderdomsverklaring. Deze regeling geldt ook voor huurwoningen; u hoeft geen eigenaar te zijn. 
 
*Het verlaagde tarief geldt alleen voor schilder- en stukadoorwerk aan woningen ouder dan 15 jaar. 
Het begrip 'woning' mag daarbij ruim worden opgevat. Het gaat dus om alles wat tot een persoonlijk verblijf dient. Dus van villa tot boerderij en van bungalow tot appartement. Maar ook de tijdelijk onbewoonde woning, de tot woning verbouwde garage, de studentenkamer, de aanleunwoningen, de opdracht van een vereniging van eigenaars voor onderhoud aan de gemeenschappelijke ruimten van een flat en ook de tweede woning e.d. valt onder het lage tarief. 
Wordt een woonhuis tevens als kantoor gebruikt (bijv. de praktijkwoning van de huisarts, tandarts, architect) dan is verdedigbaar dat eveneens het lage tarief van toepassing is, mits meer dan 50% van de woning daadwerkelijk als woning wordt gebruikt. Bepalend is dus het feitelijke (beoogde) gebruik van het grootste deel van het betreffende pand. 
Het verlaagde tarief geldt alleen bij voldoende ouderdom van de woning. Om te beoordelen of een woning al dan niet ouder is dan 15 jaar, is officieel bepalend de begindatum van het bouwjaar van de woning volgens de gemeentelijke administratie ingevolge de Wet waardering ontroerende zaken. 
In de praktijk wordt de ouderdom dus bepaald door het eerste feitelijk gebruik. 
Wanneer een woning in verschillende stadia tot stand gekomen (denk aan de uit- of opbouw aan een bestaande woning) dan dient de woning tenminste voor de helft te bestaande uit delen die ouder zijn dan 15 jaar teneinde voor het geheel in aanmerking te komen voor het verlaagde tarief. 
 
Overigens verlangt de Belastingdienst bij de administratie van de ondernemer in het schilders- of stukadoorsbedrijf een door de opdrachtgever af te geven ouderdomsverklaring.  
 
 
Over ons bedrijf 
 
Toonen Dekkers Stukadoors is een ambachtelijk bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de gewenste afwerking van vloeren, wanden en plafonds. 
 
Niet alleen het traditionele schuurwerk en bepleistering van wanden en plafonds, maar ook het moderne en exclusieve werk zoals plafonddecoratie en ornementen, Toscaans pleisters, ‘Oud Look’ en sausklaar kunnen wij vakkundig voor u aanbrengen. 
 
 
 
Stukadoorswerkzaamheden zijn veelomvattend. 
 
In nieuwbouw woningen moeten de muren uitgevlakt, vloeren geëgaliseerd en plafonds uitgevuld worden en in bestaande woningen bijvoorbeeld na het verwijderen van behang en tegelwerk gerepareerd worden. Ook voor het aanbrengen van tegelwerk in uw badkamer, toiletruimte of keuken is een gladde gestukadoorde ondergrond nodig. Na het aanbrengen van een gestukadoorde (gladde) pleisterwerk kunnen wij vrijwel alles aanbrengen zoals; granol, spachtelputz, marmerpleisters, spack spuitwerk of betegelen, maar u kunt het ook zelf behangen of sauzen. Het plafond wordt glad of geschuurd met handgemaakte of geplakte lijsten afgewerkt. Maar het plafond kan ook gespoten worden. In bestaande woningen kunnen plafond en lijsten eventueel gerepareerd of bestaande lijsten gekopieerd worden. 
 
Doch pleisterwerk kan ook buitenshuis aangebracht worden. Er zijn sierpleisters die gebruikt kunnen worden als afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden. Gevelstuc is vrijwel in iedere gewenste kleur leverbaar. 
 
In principe worden alle stukadoorswerkzaamheden door ons uitgevoerd; ook het haaks en ter lood stukadoren van de wand voor tegelwerk bij het plaatsen van een keuken of reparatie na het plaatsen van nieuwe kozijnen. 
 
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een resultaat garanderen die nog jaren aan uw wensen voldoet en dat tegen concurrentiele prijzen. 
 
 
 
Uw project wordt in nauw overleg en met uiterste zorg behandeld. 
 
Maak daarom een afspraak met ons, zodat wij u in uw woning kunnen adviseren, stalen tonen en daarna een vrijblijvende prijsopgaaf voor u kunnen maken geheel aangepast aan uw eisen en wensen.  
 
Waarvoor kunt u allemaal bij ons terecht? 
 
Stucadoorsbedrijf Toonen Dekkers is een ambachtelijk bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de gewenste afwerking van vloeren, wanden en plafonds. 
 
Niet alleen het traditionele schuurwerk en bepleistering van wanden en plafonds, maar ook het moderne en exclusieve werk zoals plafonddecoratie en ornementen, Toscaans pleisters, ‘Oud Look’ en sausklaar kunnen wij vakkundig voor u aanbrengen.

Specialiteit
  • Vloeren 
  • Wanden 
  • Plafonds 
  • Traditioneelstucwerk 
  • Sierpleister 
  • Plafonddecoratie 
  • Ornamenten 
  • Toscaanspleister 
  • "Oudlook"