Stukadoors
Nijboer Stukadoors in
Westerhaar-vriezenv wijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VNijboer Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Nijboer Stukadoors
Sibculoseweg 67
7676PB Westerhaar-vriezenv wijk

tel: 0546-657382

Extra informatie

Welkom bij Nijboer Stukadoors uit Westerhaar, hét bedrijf in Oost-Nederland voor exclusief stukadoors- en spackwerk en meer. Bijvoorbeeld het gegarandeerd 100% waterdicht maken van uw kelder, een lambrisering van stucwerk enz. enz.   
 
Door onze reeds jarenlange ervaring, continue bijscholing, opleiding van ons eigen personeel en het gebruik van de nieuwste materialen en technieken, zijn wij in staat om ons te onderscheiden van de rest en te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 
 
 
Wij garanderen vakmanschap en kwaliteit. Uw wensen staan bij ons centraal en tevreden klanten is waar wij voor gaan. 
 
 
Graag nodigen wij u uit om aan de hand van deze website te ontdekken wat er op het gebied van stukadoorswerk allemaal mogelijk is, zodat ook u straks kunt zeggen: Stukadoorsbedrijf Nijboer, alleskunners op stukadoorsgebied! 
 
 
Bedrijfs informatie 
 
 
Exclusiviteit in stukadoorswerk is ons kenmerk. Stukadoorsbedrijf Nijboer is het antwoord op alle wand- en plafondwensen. Van schitterend afgewerkte decoratiewanden en strakke plafonds met of zonder lijstwerk tot zeer glad afgewerkte badkamers. 
 
Wij leveren zowel binnen- als buiten stucwerk. Van één enkel wandje of toillet bij de particulier tot grote stukadoorsprojecten voor bouw- en aannemingsbedrijven en alles daar tussen. Renovatie of nieuwbouw, exclusief luxe italiaans stuc- en pleisterwerk of het waterdicht afwerken van bijvoorbeeld de wanden in een kelder, wij zijn van alle markten thuis. 
 
Daarnaast zijn wij in staat om door middel van stucwerk dingen te maken die niet van "echt" zijn te onderscheiden. Wat dacht u bijvoorbeeld van bentheimer stenen onderlangs uw gevels of een bankje in de vorm van een boomstam. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. 
 
Waarom kiezen voor Nijboer Stukadoors? 
 
- Met stukadoorsbedrijf Nijboer haalt u vakmensen in huis. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat altijd op de hoogte is van de nieuwste materialen en technieken door regelmatig cursussen te volgen en zelf ons personeel op te leiden. 
 
- Door gebruik te maken van de nieuwste toepassingen, zijn wij trendsetter binnen ons vakgebied. Een mooi voorbeeld hiervan is het volledig pleisteren van badkamers. Al vóór onze collega's deze trend in de gaten hadden, hadden wij al diverse projecten uitgevoerd. 
 
- Wij beschikken over een eigen krachtstroom agregaat en krachtstroomkachels. Dit scheelt bij koude weersomstandigheden aanzienlijk in de droogtijd. Zo kunnen we altijd vlot doorwerken bent u verzekerd van een snelle oplevering. 
 
- Wij zijn lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, de NOA. Op al ons werk is dus de NOA-garantie van toepassing. Als u kiest voor een erkende NOA-vakman, kunt u rekenen op: 
 
•Duidelijke afspraken 
•Perfecte oplevering 
•3 jaar garantie op buiten stukadoorswerk 
•5 jaar garantie op binnen stukadoorswerk 
•Ondersteuning bij geschillen 
 
In de meeste gevallen is die ondersteuning bij geschillen niet eens nodig; iedere NOA-vakman doet namelijk zijn uiterste best om goed stucwerk af te leveren. Maar, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunt u altijd contact opnemen met de Geschillencommissie Afbouw. De geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig en staat in beginsel borg voor een goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen. 
 
- Nijboer Stukadoors werkt vakkundig, vlot en zeer zelfstandig. Nadat wij de klus geklaard hebben, wordt alles netjes opgeruimd en laten we alles keurig achter.

Specialiteit
  • Raapwerk 
  • Pleisterwerk 
  • Schuurwerk 
  • Spackspuiten 
  • Sierlijsten 
  • Sierpleister 
  • Saus spuiten 
  • Buitengevels 
  • Vochtproblemen 
  • Diversen