Stukadoors
Stukadoorsbedrijf M Slenders in
Weert
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoorsbedrijf M Slenders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoorsbedrijf M Slenders
Drieslagstraat 45
6004CP Weert

tel: 06-15832177

Extra informatie

Stukadoorsbedrijf Mark Slenders is gevestigd met het bedrijf in Weert. Het familiebedrijf is over gegaan van vader op zoon en is werkzaam voor aannemers en particulieren.   
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van stucwerk voor zowel binnen als buiten. Daarnaast verrichten wij ook onderhoud en reparaties. 
 
Dankzij onze grote expertise in het oude ambachtvak kunnen wij vrijwel alle disciplines aan. Wij verzorgen zowel kleine klussen als grote werken. Ons werkgebied is voornamelijk Limburg, Brabant en België maar we werken ook wel eens buiten deze regio. 
 
Mark Slenders is inmiddels een gevestigde naam in de bouwwereld en steeds meer opdrachtgevers weten Slenders te vinden.  
 
Begrippen als duurzaamheid en kwaliteit worden bij Mark Slenders met hoofdletters geschreven. “De klant heeft immers recht op een prachtig stuk vakwerk” aldus Mark. 
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wenst u een vrijblijvend advies en/of offerte bel ons dan gerust. Wij staan graag voor u klaar en denken graag met u mee.