Stukadoors
Thijsse Bouw B.V. in
Wateringen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VThijsse Bouw B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Thijsse Bouw B.V.
Hoefsmid 1
2292 JJ Wateringen

tel: 0174 294292

Extra informatie

Over ons   
Thijsse Bouw B.V. is een middelgroot en van oorsprong Haags bouwbedrijf, opgericht in 1954 en sinds mei 2007 gevestigd in een modern bedrijfspand op industrieterrein “Wateringse Veld” te Wateringen. 
 
Thijsse Bouw B.V. houdt zich bezig met renovatie, onderhoud en restauratie. Zowel het vervangen van een deurkruk als het renoveren van grote woningcomplexen en kantoren behoort tot onze werkzaamheden. 
 
Thijsse Bouw B.V. werkt in opdracht van gemeenten, woningbouwcorporaties, bedrijven, winkelcentra, scholen, zorginstellingen, overheden, sportorganisaties, VVE’s en particulieren. 
 
Al onze opdrachtgevers willen dat hun vastgoed in optimale staat verkeren en voldoen aan de eisen en wensen van de gebruikers. 
 
Wij zouden u graag kennis laten maken met onze aanpak. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Thijsse Bouw B.V. is een middelgroot en van oorsprong Haags bouwbedrijf, sinds mei 2007 gevestigd in een modern bedrijfspand op industrieterrein “Wateringse Veld” te Wateringen. 
 
Thijsse Bouw B.V. werkt in opdracht van gemeenten, woningbouwcorporaties, bedrijven, winkelcentra, scholen, zorginstellingen, overheden, sportorganisaties, VVE’s en particulieren. 
 
Thijsse Bouw B.V. is een gezond en modern bedrijf, met een slagvaardige platte organisatie. 
 
Thijsse Bouw B.V. heeft een vaste kern van circa 30 medewerkers waar alle disciplines als timmerwerk, metselwerk, stukadoorswerk en tegelwerk in vertegenwoordigd zijn. 
 
Thijsse Bouw B.V. beschikt over een machinale houtbewerking voor o.a. het vervaardigen van speciale kozijnen, ramen, deuren etc.. 
 
Thijsse Bouw B.V. heeft gediplomeerde leermeesters in dienst om toekomstige vaklieden op te leiden. 
 
Thijsse Bouw B.V. is VCA** gecertificeerd 
 
Thijsse Bouw B.V. ontving in maart 2012 van Graydon een award voor haar financiële betrouwbaarheid. 
 
Thijsse bouw B.V. is lid van: 
 
  • Bouwend Nederland 
  • SBIB (stichting beoordeling integriteit bouwnijverheid) 
  • Bouwgarant 
 
Of het nu gaat om het vervangen van een deurkruk of om grootschalig onderhoud van kantoren, woningcomplexen, scholen en overige, Thijsse Bouw B.V. heeft voor iedere vraag een passende oplossing. 
 
 
Werkwijze 
 
Het is natuurlijk zo dat Thijsse Bouw B.V. altijd zal proberen om op al uw verzoeken in te gaan zolang het antwoord op onze kernwaarden positief blijft: 
 
  • Is het verantwoord 
  • Is het veilig 
  • Is het toegestaan 
  • Is het economisch haalbaar 
 
U heeft een klus en wenst een prijsopgave 
 
Thijsse Bouw B.V. is gewend om al uw wensen, hoe klein ook, te inventariseren en middels een offerte aan te bieden. 
 
U heeft samen met uw architect of adviseur een (ver-)bouwplan voor ogen 
 
U kunt Thijsse Bouw B.V. al in een vroeg stadium betrekken bij de planvorming. Wij kunnen vanuit onze expertise al in het ontwerpstadium de bouwkundige en financiële consequenties vermelden waardoor de haalbaarheid van een uitgewerkt plan wordt vergroot. 
 
U heeft een uitgewerkt plan en wenst een marktconforme prijs 
 
Wanneer u 1 op 1 van Thijsse Bouw B.V. inzage wenst over de bouwkosten, dan kunnen wij u daarover op basis van een open begroting informeren, inclusief mogelijke alternatieven en bezuinigingen. Maar ook in concurrentie bij de klassieke aanbestedingsmarkt is Thijsse Bouw B.V. niet weg te denken. In concurrentie blijven wij ook denken aan onze eerder genoemde kernwaarden. 
 
U wenst onmiddellijk actie 
 
In sommige gevallen is het om economische of om praktische redenen beter om een klus in regie uit te voeren. U kunt er dan op vertrouwen dat Thijsse Bouw B.V. de kosten hiervan op inzichtelijke wijze en volledig gespecificeerd in rekening brengt. 
 
Aanneemovereenkomst 
 
Na een toelichting en/of onderhandeling wordt het overeengekomen werk bekrachtigd met een overeenkomst, waarin de werkzaamheden, prijs, betalingscondities, algemene voorwaarden en vaak ook de planning zijn vastgelegd. U weet precies waar u aan toe bent. 
 
De uitvoering van het werk 
 
Thijsse Bouw B.V. kent aan iedere klus een contactpersoon (projectleider) toe die van het begin tot het eind het werk voor u regelt met betrekking tot de inzet van personeel, materieel, materiaal, onderaannemers en er op toe ziet dat het werk geheel volgens afspraak word uitgevoerd. Afhankelijk van de omvang van het werk wordt regelmatig met de opdrachtgever overleg gevoerd over de voortgang van het werk, maar ook over de afstemming van uitvoeringsdetails, en eventuele wijzigingen die gewenst zijn. 
 
De oplevering van het werk 
 
Wanneer het werk gereed is, voordat het geheel of gedeeltelijk in gebruik wordt genomen, vindt de oplevering plaats. Hierbij wordt samen met de opdrachtgever gecontroleerd of hetgeen is geleverd overeen komt met hetgeen is afgesproken. 
 
De oplevering wordt schriftelijk vastgelegd door zowel opdrachtgever als Thijsse Bouw B.V. 
(zie: Proces verbaal van oplevering) 
Eventuele gebreken die bij de oplevering zijn vastgesteld worden zo spoedig mogelijk afgewikkeld. 
 
Aansluitend volgt er een tevredenheidsverklaring. 
(zie: Tevredenheidsverklaring) 
 
Algemene voorwaarden 
 
Thijsse Bouw B.V. werkt standaard met de AVA 1992 maar als BouwGarant aannemer kunnen wij U ook de VerBOUWgarantie aanbieden en werken met de consumentenvoorwaarden verbouwingen 2010 (COVO 2010). Aanvullende informatie hierover vindt u bij bouwgarant.nl 
 
Bij grotere verbouwingen zijn meestal de UAV 2012 van toepassing