Stukadoors
Schilder Stukadoorsbedrijf Gebroeders in
Volendam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VSchilder Stukadoorsbedrijf Gebroeders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Schilder Stukadoorsbedrijf Gebroeders
Gouden Slot 55
1132RR Volendam

tel: 0299-351627

Extra informatie

Welkom bij Schilder Stukadoorsbedrijf Gebroeders!   
Schilder Stukadoorsbedrijf Gebroeders is een professioneel en vakkundig Stucadoorsbedrijf uit Volendam. Wij maken gebruik van de beste materialen en de laatste technieken en realiseren iedere opdracht geheel conform uw verwachtingen. Wij verzorgen een keur aan diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hierbij kunt u denken aan: 
Stucwerk, Spackspuitwerk, Sierpleisterwerk, Wandafwerking en Schuurwerk wand/plafond. 
Nederlands kampioen Stucadoren 
 
Schilder Stukadoorsbedrijf Gebroeders heeft altijd de drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en dit leverde Edwin Schilder zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stucadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand & plafond en toepassing van verschillende sierpleisters. 
 
Schilder Stukadoorsbedrijf Gebroeders heeft een goede naam in de bouwwereld. In de praktijk worden zij ingeschakeld voor prestigieuze projecten waar hun vakmanschap het beste tot zijn recht komt. Hierbij kan gedacht worden aan renovaties van monumentale (kantoor) panden en de grotere particuliere projecten. Een zakelijke klant zei ooit gekscherend: “Als het echt mooi moet worden, bellen wij de broertjes Schilder uit Volendam” 
 
De medewerkers van Schilder Stukadoorsbedrijf Gebroeders vinden het prettig om voor particulieren te werken. Het werk is afwisselend en je ontmoet steeds weer andere mensen. De medewerkers streven ernaar dezelfde kwaliteit te leveren, zoals zij die ook voor hun eigen huis zouden wensen. Een en ander natuurlijk altijd binnen de met de klant afgesproken tijdsplanning en het geoffreerde budget. Naast stucadoorswerk zijn zij ook gespecialiseerd in spackspuit- en sierpleisterwerk. 
 
Stappenplan 
 
1. Afspraak en offerte 
 
Om een goed beeld te krijgen van de te verrichten werkzaamheden komt Edwin of Jack Schilder bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Zij stellen hun ervaring en vakmanschap hierbij graag tot uw beschikking. Wanneer er een duidelijk beeld is van ‘de klus’ ontvangt u binnen een paar dagen een duidelijke en heldere offerte, waarin geen ruimte is voor ‘kleine lettertjes‘. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier 
 
2. Planning 
 
Gebroeders Schilder Stucadoors werken altijd op tijd en volgens afspraak. Werkzaamheden worden vaak kort op elkaar aangesloten en daarom is het van belang dat u precies weet wanneer zij langskomen, wat wanneer gedaan wordt en wanneer de werkzaamheden worden afgerond. Wanneer u akkoord gaat met de offerte en de planning kunnen zij voor u aan de slag 
 
3. Aan de slag 
 
Wanneer het kostenplaatje is doorgesproken, kunnen de professionals voor u aan de slag. Vriendelijke mensen die zichtbaar plezier hebben in hun werk. Zij zijn u zo min mogelijk tot last en gaat met respect om met de klant en hun inboedel. Uw vloeren, meubels etc. worden (indien noodzakelijk) zorgvuldig afgedekt en afgeplakt. De kwaliteit van het geleverde werk zal u aangenaam verrassen 
 
4. Oplevering 
 
Wanneer alle geplande werkzaamheden klaar zijn, verrichten de mensen van Gebroeders Schilder samen met u een grondige eindcontrole. Alles wordt netjes opgeruimd en u ontvangt tips en adviezen hoe u het beste met de door Gebroeders Schilder bewerkte ruimten kunt omgaan. 
 
5. Nazorg en facturering 
 
Gebroeders Schilder heeft een uitstekende reputatie en wil dit graag zou houden. Mocht er, ondanks de goede zorgen, toch nog iets zijn waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft, dan zijn zij snel ter plaatse om een en ander voor u op te lossen. Gebroeders Schilder is aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA als garantie voor een goede nazorg. Gebroeders Schilder betaalt u pas nadat het werk is gedaan. U hoeft geen aanbetaling te doen en ontvangt pas een factuur na afloop.

Specialiteit
  • Stucwerk 
  • Spackspuitwerk 
  • Sierpleisterwerk 
  • Pleisterwerk 
  • Cementgebondenstucwerk 
  • Wandafwerkingen 
  • Schuurwerkplafond 
  • Schuurwerkwand