Stukadoors
Stucmar Stukadoors in
Vlijmen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucmar Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucmar Stukadoors
Julianastraat 5
5251EC Vlijmen

tel: 073-5184068

Extra informatie

Wij zijn een klein bedrijf en werken voornamelijk in de regio.  Wij hebben er bewust voor gekozen om het bedrijf kleinschalig te houden,zodat persoonlijk contact met onze klanten kan worden gegarandeerd. 
Het voordeel van ons als klein bedrijf is, dat de eigenaar zelf veel aanwezig is op het werk. 
Het werk inventariseren voor een offerte( meestal s`avonds)doet hij ook altijd zelf. 
Zodat hij de werkzaamheden en de tijd die er voor nodig is,goed kan inschatten en achteraf niet voor verassingen komt te staan. 
 
OFFERTE = OFFERTE 
 
Op deze manier is het mogelijk voor ons om mee te denken over voorbereidingen,planning en eventuele problemen. 
Op kantoor zit zijn wederhelft Monique die voor alles eromheen zorgt zodat hij zich volledig op het werk kan concentreren 
 
Onlangs de kleinschaligheid van ons bedrijf zijn wij toch in staat gebleken grotere werken tot een goed einde te brengen,waarbij wij nog steeds topkwaliteit leveren. 
Om dit te bereiken werken wij samen met andere stukadoorsbedrijven uit de regio,die hetzelfde uitgangpunt hebben als wij Kwaliteit. 
 
Wij zij ingeschreven bij het Bedrijfschap Afbouw dat wil zeggen dat er bij geschillen tussen ons en de opdrachtgever, het geleverd stukadoorswerk door een technische adviseur van het Bedrijfschap Afbouw wordt bekeken. 
 
Werkwijze 
 
Offerte aanvragen 
 
U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons telefonisch te benaderen op: 073-5184068 
Ook kunt u gebruik maken van ons contact formulier op deze website. 
De prijs van het te leveren werk wordt niet alleen bepaald door de vierkante meters maar ook door: het te gebruiken materiaal,de ondergrond,de laagdikte,de voorbehandeling enz. 
Doordat elke muur of plafond een andere bewerking nodig heeft zult u begrijpen dat een prijs via telefoon of email moeilijk vast te stellen is. 
Daarom zullen wij voor iedere offerte die we uitbrengen een afspraak moeten maken om het werk te inventariseren. 
 
Inventariseren 
 
Tijdens dit bezoek wat zal plaats vinden in de avonduren, bespreekt u uw wensen met Peter Stupers 
Hij zal samen met u het werk bekijken,opmeten en eventuele probleemsituatie`s met u doornemen, voor een zo mooi mogelijk eindresultaat. 
Ook zal hij,advies geven in materiaalkeuze, de verschillende mogelijkheden bespreken en natuurlijk al u vragen beantwoorden. 
 
Offerte maken 
 
Aan de hand van de inventarisatie maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. 
Zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. 
Veel bedrijven werken met standaardprijzen,waarbij veel bewerkingen zoals afplakken,voorlijmen,kleur enz. niet in is opgenomen. 
 
Offerte uitbrengen 
 
Binnen 1 week heeft u de offerte in 2-voud in huis,bijgesloten de algemene voorwaarden en een ouderdomsverklaring indien u huis ouder is dan 2 jaar. De offerte heeft een geldigheidsduur van 30 dagen mits de aanvangsdatum van het werk dit toelaat. 
 
NOA Afbouwgarantie 
 
Wij zijn aangesloten bij de NOA de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven en geven de NOA- Afbouwgarantie die staat voor: 
 
 
 • 5 jaar garantie op het aangebrachte stukadoorswerk binnen 
 • 3 jaar garantie op het aangebrachte stukadoorswerk buiten 
 
 
Dit is een consumtenkeurmerk voor de afbouw, wij geven hiermee onze particulieren klanten service,zekerheid en garantie doordat wij aan bepaalde eisen moeten voldoen. 
 
Deze eisen staan vermeld in de Algemene consumenten voorwaarden voor het Afbouwbedrijf in Nederland die de NOA in samenspraak met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond heeft opgesteld. 
 
Wij garanderen: 
 
 • dat het aangebrachte stukadoorswerk op voldoende wijze aan de ondergrond gehecht zal blijven 
 • dat het niet zal scheuren in de pleisterlaag, tenzij dit wordt veroorzaakt door de werking van de ondergrond en alleen voor zover die werking niet kon wordenvoorzien door ons. 
 • eventuele gebreken kosteloos worden verholpen, tenzij het gebrek geen verband houdt met het werk. 
 
 
Deze garantie wordt gegeven voor de duur van vijf jaar op het aangebrachte stukadoorswerk binnen en 3 jaar op het buiten stukadoorswerk. 
 
Mochten er geschillen ontstaan dan staat de geschillen commissie van de NOA garant voor een eerlijke en objectieve afhandeling van het geschil. 
Op de website van de NOA www.ubentbeteraf.nl kunt u hierover meer lezen.

Specialiteit
 • TRADITIONEELSTUCWERK 
 • SAUSKLAAR 
 • SCHUURWERK 
 • SPACHTELPUTZ 
 • STUCMARMER 
 • BUITENWERK 
 • GLADPLEISTERWERK 
 • NIEUWBOUW 
 • VERBOUW 
 • RENOVATIE