Stukadoors
Stucadoorsbedrijf Frits Kool in
Veenendaal
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Frits Kool
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Frits Kool
Ravelijn 18
3905 NV Veenendaal

tel: 0318 - 525368

Extra informatie

Even voorstellen   
Stucadoorsbedrijf Frits Kool staat voor een breed georiënteerd stukadoorsbedrijf, waarbij traditioneel vakmanschap & exclusief stukwerk centraal staat. Betrouwbaarheid, innovatie, creatief, duurzaamheid en service zijn de kernwaarden. 
 
WIE IS FRITS KOOL 
 
Eigenaar Frits Kool is iemand die met veel passie bij elke opdracht mooi werk levert. Na zijn stukadoorsopleiding werkt Frits Kool 10 jaar bij een ‘ouderwetse’ leermeester in Amsterdam waar hij het vak echt leert. De basis voor zijn vakkennis vindt zijn oorsprong bij KNAUF, ’s werelds grootste gipsproducent waar hij 12 jaar ervaring als commercieel technisch adviseur heeft opgedaan. Na jarenlang de branche internationaal te hebben verkend besloot Frits Kool in 2008 te starten als zelfstandige ondernemer. Juist deze ervaring is een garantie voor betrouwbaarheid op basis van kennis. Stucadoorsbedrijf Frits Kool is gespecialiseerd in exclusief decoratief stucwerk.  
Met Beton Ciré (Beton Look) of Frescolori creëert Frits Kool een geheel unieke badkamer, keuken, vloer of wand en kiest hij voor originaliteit in een geheel nieuwe tendens. 
 
Hij staat voor vakkundig werk dat met aandacht wordt uitgevoerd voor het beste resultaat. Stucadoorsbedrijf Frits Kool concentreert zich op dienstverlening met een persoonlijke aanpak, speciaal afgestemd op de wensen van de klant. 
ONZE WERKWIJZE 
 
 • Een persoonlijk gesprek over de vele mogelijkheden in onze showroom of bij u thuis. 
 • Een advies afgestemd op de specifieke wensen van de klant. 
 • Een overzichtelijke offerte, geen verrassingen achteraf. 
 • Duidelijke afspraken en planning. 
 • Service, mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan lost Frits Kool dit graag voor u op. 
 
 
Aangesloten bij NOA! Erkend leerbedrijf! 
 
Op het gebied van wand- en plafondafwerkingen zijn er veel mogelijkheden. 
Graag zijn we u van dienst om de basis te leggen voor een schitterend interieur. Door onze jarenlange ervaring en het werken met de allerbeste producten staan wij garant voor het beste resultaat. Op deze manier is de basis van uw interieur een absolute meerwaarde voor uw woning. 
 
Omdat smaken verschillen hebben we een breed aanbod in mogelijkheden en kleuren. Graag helpen we u verder om uw wanden en plafonds aan te passen aan uw persoonlijke smaak en stijl. 
 
Ons bedrijf is gespecialiseerd op elk gebied van stukadoren: 
 
 • pleisterwerk 
 • schuurwerk 
 • sierpleisterwerk 
 • lijsten/ornamenten 
 • spackspuiten 
 • stukadoren buiten 
 • restauratiewerk 
 • airless spuitwerk 
 
We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij de mogelijkheden op gebied van stukadoren, bij Stukadoorsbedrijf FritsKool.