Stukadoors
Dam BV Stukadoorsbedrijf in
Ulvenhout
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VDam BV Stukadoorsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Dam BV Stukadoorsbedrijf
Tolweg 1
4851SJ Ulvenhout

tel: 076-5657863

Extra informatie

Er zit (al 40 jaar) beweging in ons vak!   
Dam BV Stukadoorsbedrijf in 1968 opgericht door Theo Dam. Theo heeft menig leerlingen opgeleid tot goede vakvolslagen stucadoors, zo ook heeft hij de liefde voor het vak doorgegeven aan zijn twee zonen. In 1994 werd dan ook een vennootschap opgericht onder de naam Stukadoorsbedrijf Dam & znn. Ondertussen werd het bedrijfspand te klein en werd er gezocht naar een ander onderkomen. In 1997 is er dan ook verhuisd naar een nieuw bedrijfslocatie aan de Tolweg 1 te Ulvenhout. In 2001 vond de oprichter het wel genoeg en heeft het stokje definitief overgedragen aan zijn 2 zonen. Door externe en interne ontwikkelingen is het bedrijf in 2004 omgezet van Stukadoors bedrijf Dam en Znn in Stucadoorsbedrijf Dam BV. Weer een stap voorwaarts om nog beter de zakelijke als wel de particuliere markt van dienst te kunnen zijn. Inmiddels kunnen we dus spreken van een bijna 40 jaren lange stucadoorstraditie, waarbij de liefde voor het stucadoorsvak, het leveren van een goede kwaliteit en prijsverhouding hoog in ons vaandel staan 
 
U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke stucadoorswerkzaamheden. 
Wij zijn gespecialiseerd in tradionele wand- en plafondafwerking : 
 
-pleisterwerk 
-schuurwerk 
-aanbrengen van ornamenten, sierlijsten 
-restauratiewerkzaamheden 
 
Modern stucwerk: 
 
-machinaal stucwerk zoals spackspuitwerk 
-structuurpleisters 
-buitengevelstucwerk. 
 
Tevens kunt u bij ons terecht voor een goed en deskundig kleurenadvies en schilderwerk. 
Om u het makkelijk te maken kunnen wij u een all-inpakket aanbieden, 
zodat u zelf niet verschillende diciplines hoeft in te schakelen. 
 
BTW 6% 
 
In de praktijk is gebleken dat een woning na ongeveer 15 jaar een "facelift" krijgt. De "facelift" brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Om de consument tegemoet te komen heeft de overheid de 6% b.t.w. regeling in het leven geroepen. Op deze manier wordt het aantrekkelijk gemaakt om uw woonhuis te laten voorzien van nieuw stucwerk. U heeft hiermee voordeel omdat, u in plaats van 19% b.t.w. 6% b.t.w. betaald. Tevens blijft hierdoor de Nederlandse werkgelegenheid gewaarborgd. U komt in aanmerking voor deze regeling indien uw woning 15 jaar of ouder is. Dit is een experiment van de overheid en geldt in principe tot 1 januari 2010. 
 
NOA- Afbouwgarantie 
 
Natuurlijk zijn wij ook aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). 
Door deze aansluiting weet u zeker dat de werkzaamheden aan de kwaliteitsmaatstaven en eisen voldoen, zoals beschreven in de Consumentenvoorwaarden. De voorwaarden zijn samengesteld met de medewerking Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Specialiteit
  • Kleuradvies 
  • Schilderwerk 
  • Wandafwerking 
  • Plafondafwerking 
  • Modernstucwerk 
  • Spackspuitwerk 
  • Structuurpleisters 
  • Restauratie 
  • Ornameneten 
  • Sierlijsten