Stukadoors
Stucasso Stukadoors in
Uithuizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucasso Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucasso Stukadoors
Borgstraat 17
9981CG Uithuizen

tel: 0595-425522

Extra informatie

Stucasso Stukadoors stucadoors, snel en gekwalificeerd vakmanschap door heel Nederland!   
Stucasso Stukadoors is een onderneming die weet waaraan hoogwaardig en fraai vormgegeven stukwerk moet voldoen. Door kennis, ruime ervaring, regelmatige bijscholing en het juiste gereedschap weten wij bijvoorbeeld welke eisen er aan de ondergrond en het gebruikte materiaal moeten worden gesteld. 
 
Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de wensen van de de klant goed te kunnen vertalen in prachtige eindresultaten. Stucasso Stukadoors verdiept zich regelmatig in de meest recente technieken op stucgebied waardoor wij praktisch elke wens kunnen uitvoeren. 
 
Voor Stucasso Stukadoors is bijna niets onmogelijk, klassiek, modern. Wij toveren uw eenvoudige kamer om in een paleiszaal met behulp van sierlijsten en ornamenten. 
 
Wij werken graag snel, en houden ons aan gemaakte afspraken. Na uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak met u te maken. Stucasso Stukadoors onderscheidt zich door service, vakwerk en een persoonlijke invulling. Vanzelfsprekend heeft u garantie op al onze werkzaamheden. 
 
Bekijkt u eens onze online fotogalerij om te zien wat voor vloeren, wanden en plafonds wij hebben mogen uitvoeren voor klanten die u voor zijn gegaan. Wij adviseren u graag in de verschillende mogelijkheden. 
 
 
Over ons 
 
Wie zijn wij? 
 
Stucasso Stukadoors is een afwerkingsbedrijf met een jarenlange ervaring in het bewerken en afwerken van woningen en bedrijfsobjecten. Door ons grote flexibele aantal werknemers kunnen wij gemakkelijk kleinschalige en grootschalige projecten aan. Wij werken niet met tussenpersonen wat u aanzienlijk in de kosten kan besparen. 
 
Waarom kiezen voor Stucasso Stukadoors? 
 
 • Stucasso Stukadoors werkt met scherpe prijzen. 
 • Stucasso Stukadoors neemt na aanvraag binnen 24 uur contact met u op. 
 • Stucasso Stukadoors luistert aandachtig naar de wensen van elke klant. 
 • Stucasso Stukadoors levert hoog kwalitatief werk. 
 • Stucasso Stukadoors geeft volledige garantie op het afgeleverde werk. 
 • Stucasso Stukadoors werkt alleen met gecertificeerde vakmensen. 
 • Stucasso Stukadoors gebruikt alleen kwaliteitsmaterialen. 
 • Stucasso Stukadoors past de BTW 6% regeling toe bij woningen ouder dan 2 jaar. 
 • Stucasso Stukadoors houdt zich aan gemaakte afspraken. 
 • Stucasso Stukadoors medewerkers zijn altijd gemotiveerd in hun werk. 
 • Stucasso Stukadoors zorgt voor een nette en opgeruimde werkruimte. 
 • Stucasso Stukadoors meet gratis de vochtigheid van vloeren en muren. 
 
Diensten 
 
Wat doen wij? 
 
Wij richten onze werkzaamheden op het stukadoren en afwerken van wanden, vloeren en plafonds. Hierbij lopen onze werkzaamheden uiteen van traditioneel stuk-en pleisterwerk tot de laatste trends op het gebied van betonlooks. Daarnaast het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spachtel- en spuitwerk, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. Gietvloeren en siergrindvloeren in alle mogelijke dessins en de bijbehorende nette afwerking. 
 
Werkzaamheden 
 
Bij Stucasso Stukadoors hoeft u niet bang te zijn voor slechte kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden en afwerkingen vakkundig en professioneel zoals bijvoorbeeld: 
 
– reparatiewerk 
– pleisterwerk 
– raapwerk 
– schuurwerk 
– sierpleisterwerk 
– lijstenwerk 
– spuitwerk 
...en nog veel meer in overleg met de klant. 
 
Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij Stucasso Stukadoors aan het juiste adres. 
 
Informeer telefonisch of per mail om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. 
 
 
Verlaagd BTW Tarief per 15/9/2009 
 
Maar 6% BTW betalen? 
 
Sinds 15 september 2009 is het BTW-tarief voor schilderen en stucadoren verlaagd van 19% naar 6%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van uw huur- of koophuis. 
 
Deze maatregel kan u een aanzienlijk voordeel opleveren! Als uw woning ouder dan 2 jaar is. Want het nieuwe lagere tarief geldt alleen voor woningen van 2 jaar of ouder. Voor woningen jonger dan 2 jaar en voor gebouwen met een andere bestemming dan die van wonen geldt dit tarief dus niet. 
 
Voor de stucadoor zelf verandert er in principe niets. Het gaat namelijk om een belastingverlaging. Daardoor kan hij dus evenveel tijd en aandacht aan uw huis besteden. Terwijl het u veel minder kost! 
 
Huurhuizen, tweede huizen en studenthuizen vallen ook onder de nieuwe regeling. Voor meer informatie over deze voordeel-regeling kunt u contact met ons opnemen.

Wij bieden: 
 • Scherpe prijzen. 
 • Binnen 24 uur contact. 
 • Hoog kwalitatief werk. 
 • Werkzaam in heel NL. 
 • Volledige garantie. 
 • Vakmensen. 
 • Korting op de BTW. 
 • Gratis vochtmetingen.